7 tegn på, at du drikker for meget kaffe

Det her er tegn på, at du drikker for meget kaffe

author
Emilia Jacobsen

Mhmm en dejlig varm kop kaffe. Du kan nærmest dufte den skønne aroma, når du læser det her. Men hvor mange kopper drikker du egentlig om dagen? En for meget måske? Du drikker i hvert fald for meget kaffe, hvis du kan nikke genkendende til nedestående punkter.

1 Du er hyper hele tiden

Hvis der er noget, du kender til, så er det overgearethed. Det er faktisk indbegrebet af dig, fordi du drikker for meget kaffe. Du er konstant oppe at køre og intet kan få dig ned i tempo. Du springer skalaen fra et til ti ved at ligge på en klar 100, hvis ikke mere …

2 Du render på toilettet 15 gange om dagen

15 gange kan måske ikke gøre det. Auch, din mave har det altså ikke godt. Der kan selvfølgelig også være en helt anden grund til, at du skal skide så mange gange om dagen, men mon ikke det faktisk er kaffens skyld?

3 Alt, du spiser, har en eftersmag af kaffe

Mhmm, pasta med kødsovs og… kaffe? MUMS! Prøv med nej – det er på ingen måde lækkert, at alt, du spiser, smager af kaffe. Okay okay, med mindre du elsker kaffe SÅ højt, at du faktisk gerne vil have, at alt smager af det. Men så kan du da lige så godt gå all in og putte kaffen direkte i sovsen.

4 Du ligger vågen om natten

Du er ikke i tvivl om, at du lider af insomnia, for du sover aldrig. Du ringer til lægen hver dag for at finde ud af, hvad der er galt med dig. Men nu skal du høre, det skyldes, at du drikker for meget kaffe. Ja, seriøst – det var du nok ikke klar over, hva? Du har garanteret problemer med at komme igennem dagen på grund af din søvnmangel, men så er det godt, vi ved, lige præcis hvad du skal gøre.

I virkeligheden bliver du simpelthen nødt til at droppe de sidste fem kopper, du drikker lige inden, du skal sove.

5 Din ånde stinker

Fy for helved. Der er da ikke nogen, der kan holde ud at være i samme rum som dig. Det er nøjagtig lige som på tegnefilm – rummet er fyldt op af en grønlig sky, og ja, den kommer fra dig! Det er på tide, du stopper med kaffen, og indtil da kan du da prøve at gøre en indsats for at slippe af med den dårlige ånde.

6 Du går i panik, hvis kaffemaskinen er i stykker

Nooooooooooo! Det var det værste, der kunne ske. Hvad skal du gøre? Du er fuldstændig ude af dig selv og kan ikke finde hoved og hale i noget. Du løber forvirret rundt og bliver nødt til at skynde dig ud på gaden og finde den nærmeste kaffebar hurtigst muligt – også selvom den ligger 20 kilometer væk. Styr dig!

7 Dine tænder er brune og ikke hvide

Har du pludselig brug for en tandblegning? Og oven i købet en meget effektiv en af slagsen? Så er det altså nu, du skal revidere dit kaffeforbrug. Det bliver aldrig en trend at have brune tænder…