7 ting, bartendere hader, du gør

Der er ting du ikke skal sige til en bartender, bl.a. at han bare skal lave en eller anden drink til dig.

author
Anja Bruneskjold

Du synes selv, det giver SÅ meget mening, når du står der med dine røde, blanke øjne og kigger på bartenderen. Men måske kan vi godt blive enige om, at du gør ALLE bartendere en tjeneste ved at lade være med at gøre de her syv ting, næste gang du er ude? De fleste bartendere hader det nemlig. Klik videre, og tjek det ud.

Læs også: Sexstillingen, som ALLE piger hader

Beder ham gætte, hvad du har lyst til

Bartenderen har ingen anelse om, hvad du har lyst til eller kan lide. Så du bør i det mindste give ham et par ideer … “Noget sødt med vodka” kommer du altså ret langt med. Så kan han nok godt finde på noget at lave til dig.

Dropper servietten

Der er altså en grund til, at du ofte får en serviet med, når du køber en drink. Det er egentlig ikke, så du lige kan tørre dig om munden. Nej, det er derimod så du kan lade servietten suge det overskydende vand fra drinken (og det alkohol, du med garanti spilder). Mange steder bruger de endda servietten til at vise andre bartendere, at du er blevet serviceret. Smart!

Viser en drinkopskrift på din telefon

Du har måske set en eller anden drinkopskrift på Facebook, som du virkelig gerne vil prøve. Og hvorfor ikke spørge bartenderen, om han kan lave den? Han synes med garanti, det er SÅ nederen. Vælg en drink fra kortet!

Læs også: Den RIGTIGE årsag til, at du ikke kan få orgasme, når du er fuld

Spørger, om du får en gratis drink

Nej. Bare nej. Lad nu være. Hvis han vil give dig en drink, skal han nok gøre det. Men hvis du spørger, får du helt sikkert IKKE en gratis drink.

Gør opmærksom på, at du har fødselsdag

Du er nok ikke den eneste, der har fødselsdag. Og bartendere bliver faktisk reeet ofte mødt af folk, der har fødselsdag. Han kan ikke give drinks til alle med fødselsdag, så du må hoste op.

Spørger efter bartenderens navn

Hvorfor? Så du kan kalde på ham senere på aftenen, hvor han har travlt med at lave drinks til andre. Det vil nok bare gøre ham irriteret og stresset. Med mindre i selvfølgelig har en skidegod flirt kørende – så skal du da have hans navn!

Læs også: 3 grunde til, at du VIRKELIG IKKE må tage din mobil med ud på toilettet

Pifter efter ham

Det er virkelig uhøfligt. Han er jo ikke en hund. Du må hellere bare væbne dig med tålmodighed.

Kilde: Purewow