Annonce

7 ting, der ALTID sker, når du ser gyserfilm med veninderne

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Er du også en af dem, der er helt vild med gyserfilm? Så skal du da helt sikkert i biografen og se den nye Annabelle-film, ”Annabelle Comes Home”, når den får premiere den 27. juni 2019.
Selvom det er uhyggeligt, så er gyserfilm med veninderne jo alligevel noget af det BEDSTE i verden. Det er bare, som om der altid sker de samme, uhyggelige ting, når man sidder der i biografen. Kan du nikke genkendende til disse syv ting?

Læs også: Kan man virkelig forbrænde kalorier ved at se gyserfilm?

1. Du kan ikke vente

Når du og veninderne har besluttet jer for at se en gyserfilm, glæder du dig naturligvis. Yes, hurra, juhuu! Endelig skal I i biografen og skræmmes fra vid og sans. Du kan næsten ikke vente.

2. Du får angst allerede en uge før

Selvom du glæder dig, så begynder angsten alligevel at melde sig lææænge inden, I skal af sted. Gyserfilm med veninderne er for fedt. Men det er jo også VILDT skræmmende. Aaaargh!

3. I kommer ENDELIG i biografen

Annabelle-filmene er jo VIRKELIG skræmmende. Yes, helt sikkert også den nye ”Annabelle”, der har premiere den 27. juni. Men nu er I der – ENDELIG. Og selvom du ved, at den kommer til at haunte dig de næste mange måneder, så skal I da alligevel se treeren. Det ER jo også bare federe at se den i biografen, hvor lyden er perfekt, og hvor du ikke kan sætte filmen på pause, som du kan hjemme i stuen – bare fordi filmen er uhyggelig

4. Du ser filmen med hænderne foran ansigtet

Det er jo så dumt! Men du kender helt sikkert det der med kun at kunne se halvdelen af biograflærredet, fordi dine hænder er klistret til ansigtet. Hvordan er det lige, at gyserfilm bliver MINDRE uhyggelige på den måde?

5. Du tør ikke gå på toilettet …

I hvert fald ikke alene! Hvad nu, hvis Annabelle-dukken kigger op på dig fra toilettet? Eller hvad nu, hvis døren går i baglås? Åh ååååh! Du tager ingen chancer – din veninde må simpelthen gå med for at holde vagt, mens du tisser.

6. Du overvejer at overnatte i biografen

Når du har set gyserfilm med veninderne, overvejer I seriøst, om I kan gemme jer i biografen og overnatte. Det der med at skulle cykle hjem om aftenen i mørke er jo det uhyggeligste i hele verden, når man lige har set en gyserfilm.

7. Du vil se MERE gys … NU!

Selvom du nærmest har været ved at dø af skræk de seneste to timer, så er du naturligvis stadig vild med gyserfilm. Så vild, at du ikke kan vente, til I igen skal af sted.

Vidste du, at det faktisk kan være godt for dig at se gyserfilm med veninderne? Jep – den er god nok. Selv den klammeste gyser kan nemlig have en positiv effekt på dit humør. Megawin!

Artiklen er sponseret af SF Studios

Advertisement