8 film fra Netflix, du bare MÅ se sammen med din bedste veninde

En liste over film, du skal se sammen med veninden

author
Emilia Jacobsen

Du sidder og skal se film sammen med veninden, men hvad i alverden skal I se? Det kommer selvfølgelig an på, om I er i humør til lidt gys eller måske nogle rigtig tøseklassikere. Men denne liste er altså baseret på, at I er bedste veninder! Hvis du skal se film sammen med veninden, er det nemlig disse såkaldte venindefilm fra Netflix, I bare må se.

Læs også: 8 film på Netflix, der er perfekte til dig og din kæreste

1 Sex and the City 2

Selvfølgelig starter vi ud her. Og ja, vi undskylder på forhånd, at det lige blev toeren, for etteren ligger altså ikke engang på Netflix. Hvad sker der egentlig lige for det? Anyways, så er toeren altså OGSÅ god. Og det er stadig helt perfekt at se denne film sammen med veninden.

Psst! Du kan finde den første “Sex and the City”-film på HBO Nordic.

2 Pitch Perfect

Venskaber, uvenskaber, kærlighed og intriger mellem piger og veninder. Denne film kunne da ikke være mere spot on til jer.

3 The Women

Vi hiver lige fat i en lidt ældre sag – altså, så gammel er den heller ikke, vel. Den handler i hvert fald om en gruppe veninder, der hjælper hinanden lige der, hvor der er allermest brug for det! Det er bare helt perfekt at se denne film sammen med veninden.

4 Bollevenner

Den her film er med på listen, fordi det højst sandsynligt er noget, du og din veninde kan relatere til. I har garanteret snakket om den situation, vi ser i filmen. Og så er der også noget lækkert at se på sammen – Justin Timberlake skulle da i hvert fald ikke gå mange gange rundt om vores seng.

5 Dude

En grineren film om en gruppe veninder, der har det alt for vildt i deres sidste skoletid sammen. Det er ikke sikkert, du og din bedste veninde kan relatere heeeelt til det hele, MEN mon ikke I kan finde nogle lighedspunkter.

6 Lady Like

Yeeees, ægte venindefilm lige her! Du kan lige så godt gøre dig helt klar til at se denne film sammen med veninden, for der er ikke nogen bedre at se den sammen med.

7 Venskab med fryns

Okay, indrømmet – vi er ude i noget a la det samme som “Bollevenner”, MEN det er da også et emne, vi ofte kredser om sammen med veninder, er det ikke? Det ER jo faktisk lidt svært at finde ud af, om man egentlig er bollevenner eller kærester.

8 That Akward Moment

Vi skal da også liiiiige have fat i drengerøvsgenren, så du og din bedste veninde rigtigt kan få et indblik i, hvad der foregår i deres hoveder. Det er den her herresjove film et perfekt bud på. Og så er den altså med hotte Zac Efron, ja tak!