8 fucked up ting, du kan give din veninde i fødselsdagsgave

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

Hurraaaaaa! Din veninde har fødselsdag – det skal fandme fejres. Hun skal have en god dag med en masse opmærksomhed og naturligvis en gave. Men hendes ønskeseddel er godt nok røvkedelig. Hun ønsker sig et skohorn og en stavblender. Come on – hvem fanden ønsker sig det!? Du tænker, at hvis hun absolut skal ønske sig noget SÅ random, så kan du ligeså godt finde på noget meget mere fucked up at give hende, så du forsøger simpelthen at give hende den værste fødselsdagsgave ever – eller i hvert fald en anderledes fødselsdagsgave, hun kommer til at have det grineren over.

Læs også: De 3 bedste og underligste gaver til veninden, der fryster HELE tiden

1. Panfløjtemusik CD

Hvor kommer de fra? Hvor bor de? Hvad laver de? Det er nok nogle af de tanker, du har, når du pludselig hører lyden af en enestående træfløjtesymfoni, der kommer fra en gruppe sydamerikanere iklædt fjer og broderede veste. Det er lidt at et fænomen. Gæt, hvad der skal spilles på repeat til fødselsdagsfesten i aften? Hvis altså stadig der findes en solid CD-afspiller et eller andet sted.

2. Røgelsespinde fra din Thailandstur i 2006

Dette er et af de eftertragtede produkter, der ikke har en udløbsdato. Hvis du nogensinde har været i Thailand, er du helt sikkert stødt på de her slags souvenirs. Det ligner lidt en lille, bitte, brun kano med heksehyl i.

Du kan jo håbe på, at din veninde aldrig har været i Thailand og dermed ikke ved, hvor den lille røgelseskano kommer fra.

Læs også: 14 personer fortæller om de værste fødselsdagdgaver de har fået af deres kærester

3. Invitation til din egen fødselsdag

Hvad er bedre end din venindes fødselsdag? Det er din egen! Det må hun da kunne forstå.

4. Gavekort til FONA

Det ville da være en helt fantastisk gave, hvis altså FONA stadig fandtes. Men det er jo tanken, der tæller. Du har tilfældigvis et gammelt gavekort liggende, som du aldrig har fået brugt. Og hvem kunne ikke bruge en god, imaginær Hits For Kids CD fra 2011? Måske det der gavekort faktisk kan blive penge værd. Altså, om 200 år. Det kan sagtens ende op som museumsgenstand. Du har rent faktisk sikret hendes oldebørn en formue ved at give hende det gavekort i fødselsdagsgave.

Læs også: Her er den perfekte hadegave til din eks

5. Brugt barberskraber

Kan du forestille dig din venindes ansigt, når hun åbner gaven? En blanding af skuffelse, foragt og vrede, der forsøger at passe ind i et høfligt smil. For det er jo trods alt en fødselsdagsgave, ikke? Godt nok en anderledes fødselsdagsgave, men stadig!

6. Kaldender fra 2017

Findes der egentlig noget mere ubrugeligt? Jeg tror det ikke. Det må jo være den absolut værste fødselsdagsgave.

Læs også: 8 usagte regler, du har med din bedste veninde

7. Asier

Hvorfor findes det lort? Det giver mest bare associationer til middagsbordet hos bedste, hvor din onkel Knud puffer lidt til dig og på klingende jysk spørger: “skal du have asier?”, og du i dit eget forvirrede sind tænker: “til hvad?”.

8. Fjerboa

Du får allergi bare af at tænke på den. For den har garanteret ligget på et loft og samlet støv siden år 2000. Hvornår bruger man egentlig en fjerboa? – Altså, i seriøse sammenhænge? Det kan være svært at vide.

Læs også: 7 ting, du altid skal huske at gøre for din bedste veninde