8 fyre fortæller: Vi bliver også sårede, når kvinder fornærmer vores krop

Mænd med følelser eksisterer faktisk. Her er 8 historier

author
Emilia Jacobsen

Vi piger og fyre er altså meget mere ens, end du lige går og tror. Fyrene viser måske ikke ligefrem så mange følelser som os, men det er jo ikke ensbetydende med, at følelserne ikke er derinde et sted. Mænd med følelser eksisterer faktisk. Om de så bliver sårede, glade eller forskrækkede. Klik videre, og læs om forskellige fyre, der fortæller helt ærligt, hvordan de er blevet sårede over fornærmelser omkring deres krop.

LÆS OGSÅ: 7 mærkelige ting ved din krop, der er helt normale

Hvor såret ville du mon blive?

1 Elefant i cirkus

“En pige kaldte mig fed og sagde, at jeg var som en elefant i et cirkus. Jeg svarede hende: ‘Hvad ville et cirkus være uden klovne’. Jeg smilte til hende og hendes venner. Men hendes kommentar gjorde faktisk ret ondt.”

2 Fat jokes

“Vi har været sammen i over et år, men min kæreste laver stadig jokes omkring min vægt. Jeg griner bare af det, men nu er jeg begyndt at tænke over, om hun måske ikke er glad sammen med mig.”

3 Selvhad

“Den pige, jeg kunne lide, kaldte mig fed, og jeg følte den værste ubehag. Jeg ved godt, at jeg som fyr ikke burde vise mine følelser, men hendes kommentar fik mig til at hade mig selv.”

4 Flot ansigt, no go krop

“En pige fortalte mig, at mit ansigt var lækkert, men at min krop ødelagde alle chancer, jeg havde hos hende. Hun kunne jo bare have sagt nej, da jeg inviterede hende ud. Hun havde ikke behøvet at fornærme mig.”

5 Usikkerheden tager overhånd

“Jeg har altid følt mig SÅ usikker omkring min vægt, men jeg er en fyr, og det er virkelig mærkeligt at have det sådan her. Det føles, som om jeg aldrig får en kæreste. Jeg har også prøvet, at kvinder har afslået mig på grund af min vægt.”

6 Ingen shorts til dig

“En dag kom en pige hen til mig og sagde, at jeg ikke skulle gå med shorts, fordi hun synes, jeg var for fed til det. Jeg kendte hende ikke engang. Hun kom bare hen til mig ud af det blå. Jeg havde det dårligt resten af dagen.”

7 Ingen mandighed tilbage

“En kvinde kaldte mig fed, og nu kan jeg ikke se mig selv i spejlet uden at have lyst til at græde. Jeg føler, jeg har mistet min mandighed. Hader at have det sådan her.”

8 Holdt udenfor

“Jeg er en lidt overvægtig fyr med ret fitte venner. En aften vi var ude, inviterede nogle piger os over til deres bord. Bare ikke mig. Ingen fede dyr er velkomne …”

Kilde: Whisper