8 grunde til, at tequila er godt for dig

Teguila er godt for dig på grund af otte forskellige ting

author
Rebeca Pons

Du skal i byen. Du drikker med veninderne. Du bliver fuld. Du får lyst til at drikke tequila. Og det er godt – rigtig godt. Tequila er godt for dig.

LÆS OGSÅ: 8 situationer, du kender, når du drikker shots

Du lever sundt, når du drikker tequila

Ja, du læste rigtigt. Der er visse ting i tequila, der hjælper dig med at tabe dig. I en undersøgelse udført af American Chemical Society har tequila hjulpet overvægtige kvinder med at tabe sig et bemærkelsesværdigt antal kilo.

Du slipper for tømmermænd

Vi kan ikke garantere for de moralske tømmermænd. Har vi ikke alle en tequilahistorie? Du tænker måske: Ah, den skal I længere ud på landet med, for jeg får altid de værste tømmermænd efter en tequilabrandert. Men hvis du prøver at skifte det billige tequilapis, som vi alle fylder os med, ud med et lidt dyrere brand, så er tequilatømmermændene fortid!

Det hjælper på din forkølelse

Tilbage i 1930’erne brugte lægerne i Mexico tequila til at helbrede forkølelse. Opskriften er 1,5 dl tequila, 1,5 dl agave sirup, 1,5 dl limesaft. Drik, drik, drik!

Det dulmer smerterne

Det er blevet bevist, at tequila udvider blodkarrene, hvilket betyder, at din blodgennemstrømning bliver bedre, og det minimerer dine smerter. Når det kommer til følelsesmæssig smerte, gør tequila også bod på dette.

5 Du bruger færre kalorier

Noget af det bedste ved at køre tequila ned er, at du indtager færre kalorier, end hvis du valgte en drink fuld af sukker og juice. Så kør du dem bare ned med god samvittighed.

Det hjælper på søvnmangel

Du bliver afslappet af at drikke tequila. Du behøver ikke drikke en hel flaske, men et par shots eller tre vil hjælpe. Bum, så bliver du forvandlet til en lidt fordrukken tornerose.

Det er godt for dit kolesteroltal

Hvis du øger mængden af fibre i din kost, hjælper det med at reducere dit kolesteroltal. Det kan du blandt andet få via tequila. Behøver vi at sige mere?

Det holder dit blodsukker stabilt

Hvordan er det lige muligt, tænker du? Ja ser du, agavina er en sukkerart, der kommer fra agaveplanten, som anvendes til at producere tequila. Det udløser en insulinproduktion og sænker derfor blodsukkeret, hvis det er for højt.

Kilde: EliteDailyAmerican Chemical Society, MentalFloss, Theluxuryspot