8 situationer, du kender, når du drikker shots

De her ting kender du, hvis du drikker shots

author
Rebeca Pons

Du er i byen, og før du ved af det, står du og kører shots ned, som havde du ikke lavet andet. Hvordan skete det lige? Det skal vi fortælle dig, for du kender helt sikkert de her syv situationer.

1 Du siger til dig selv, at du ikke skal drikke shots i aften

Du ved nemlig, at det er på grund af shots, at du pludselig står og blander mundvand med en eller anden random fyr på dansegulvet. Du ved bare, at det går galt. Men fem minutter efter, du har tænkt tanken om ingen shots i aften, har du hældt din femte grønne gajol ned i halsen. Ups. Nå, hvilken fyr skal være dit offer i aften?

2 Hvorfor købe et, når man kan få ti?

Ej, er der mennesker, der kun køber ET shot? Findes de virkelig? Kan man rent faktisk sige shots i ental? WTF, ét shot? Du forstår ikke folk, der kun køber et. Det er jo så smart, at man kan købe ti af gangen.

3 Du bliver alt for fuld

Før du ved af det, er du blevet hammerstiv. Som i helt igennem fuld, hvor du egentlig bare har lyst til at lægge dig ud på toilettet for at sove med hovedet nede i kummen. Det er faktisk sket for dig.

4 Du er ved at brække dig

Det er som om, det går meget godt med de første fem shots, men pludselig når du din grænse, og du får en gag-refleks, når du drikker det næste shot. Puh, du har vist lige brug for en pause.

Læs også: 8 grunde til at tequila er godt for dig

5 Du elsker fællesskabsfølelsen

Du er vild med, at shots er et så socialt input. Du er bedste venner med alle dem, du drikker shots med. Det kan godt være, du ikke har set fjolserne før, men lige nu og her i dette shotmoment, er det de sejeste og sødeste mennesker, du kender.

‘Vi skåler for vore venner, og dem som vi ikke kender – skjjåååål.’

6 Du kan ikke sige nej

For ikke så længe siden var du ved at brække dig af et shot. Det kan også være, at du rent faktisk brækkede dig lidt i munden. Du har brug for en pause. Men så stiller ham den lækre et shot foran dig, og du kan ikke sige nej. Faktisk er han kun lækker, fordi du har drukket så mange shots.

7 Du bliver mærkelig

Vi har allesammen en grænse. Det der punkt du når, når du har drukket tilpas meget. Det er ikke altid, du når derhen. Men det er stensikkert, at du gør, når du drikker shots. Før du ved af det, virker det som en god idé at køre rundt i en cykeltaxi i to timer med din nye bedste veninde. Du får mange nye bedste veninder, når du drikker shots. Du ser dem dog aldrig igen efterfølgende. Heller ikke selvom I addede hinanden på Facebook i jeres branderter.

8 Bodytequila

Ja, bodytequila er en total god idé! Okay, nu er det vist på tide at slæbe din fulde mås, hjem!