8 sjove musthaves til jeres camp på sommerens festivaler

Find sjove ting til sommerens festivaler

author
Rebeca Pons

Yaaaay, nu starter sæsonen for sommerens festivaler snart. Det bliver SÅ godt! Vi har derfor fundet otte geniale og sjove ting, jeres camp burde bestå af. I kan også godt leve uden – men for pokker, hvor ville I få en fest med de her sager.

LÆS OGSÅ: 15 ting, du ikke kan undvære, når du skal på Roskilde Festival

Unicorn spil

Det er ikke, fordi ølbowling ikke er sjovt. Men hvorfor ikke gøre noget lidt anderledes i jeres camp? Vi er personligt ret forelskede i dette unicorn ringspil, der går ud på, at en af jer i campen tager hårbøjlen på, og så skal resten af vennerne prøve at ramme hornet med ringene. Og så er det jo oplagt, at man skal drikke, hvis man ikke rammer hornet.

Unicorn ringspil fra Asos til 86 kroner

Pinata

Kan du ikke lige se det for dig? En øl-pinata, der hænger i jeres camp, og som er fuld af små shotsrør som slik? Woop woop!

Ølflaske pinata fra Fest og Farver til 149 kroner

Oppustelig køler

Vi forventer selvfølgelig, at vi får masser af sol til sommerens festivaler, og så er det altså pænt nice, hvis I kan afkøle jeres øl i en køler. Og hvor cool (høhø) er det ikke lige, at den er formet som en kaktus? We like!

Oppustelig køler fra Gadges til 165 kroner

Håndblæser

Bvadr, den der følelse når man vågner op i telt, og man bare ikke kan få luft, og man er våd af sved. Det er virkelig ikke rar. Men ved du, hvad der derimod ville være rart? Hvis du kunne tænde for sådan en fætter her, så snart du vågnede. Aaaah, luft.

Håndblæser fra Tiger til 10 kroner

Cock Fighting Duelspil

Ved I ikke, hvad I skal lave, mens I venter på yndlingsbandet skal spille? Jamen, hvorfor så ikke give jer i kast med en tissemandskamp? Vi behøver vist ikke beskrive, hvor sjovt det må være! Du kan udfordre de lækre fyre, der går forbi jeres camp.

Cock Fighting Duelspil fra Coolstuff til 119 kroner

Sovepose for to

“Vil du med ind i mit telt? Jeg har en sovepose for to.”. Kan du ikke godt høre, at der er 100 procent scoregaranti der? Han bliver jo nødt til at finde ud af, hvad du snakker om.

Sovepose for to fra Netto til 99 kroner

Twerk Pong

Her er endnu et spil. Vi kan nemlig ikke få nok af spil! Og hvorfor ikke gøre jeres camp til det fedeste sted at være med de mest geniale spil? Dette spil hedder Twerk Pong, og der gælder det om at twerke bordtennisboldene hurtigst ud af den lille kasse, I får bundet fast om jeres nummi. Start, parat, twerk!

Twerk pong fra Asos til 105 kroner