Bedste veninde på arbejdet

Hverdag

8 tegn på, at du har en BFF på arbejdet

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den november 30, 2017

Hvis du har en rigtig god veninde på arbejdet, havde du allerede hende i tankerne, da du klikkede dig ind i artiklen. Hun er nemlig din BEDSTE veninde på arbejdet, og hun gør faktisk dit arbejde en tand sjovere. Derfor kender I også disse søde situationer, gør I ikke?

I har interne jokes

Hele dagen går med interne jokes, som I er kommet på med tiden som de bedste kollegaer, I er. I er de eneste på arbejdet, der forstår jeres jokes, og alle de andre synes, det er lidt (læs: meget) mærkeligt. Nogle af jeres interne jokes lyder, hvis man hører det udefra, totalt langt ude. Men I har en fest, og det er det vigtigste! Det gør også arbejdet lidt sjovere, gør det ikke?

I skal bare kigge på hinanden

I kender efterhånden hinanden så godt, at I bare skal kigge på hinanden, så ved I, hvad den anden tænker. Det har med tiden vist sig at være meget praktisk. Hvis der er en vildt irriterende kunde eller kollega, kan I bare kigge på hinanden, og så ved I, at I begge tænker det samme.

Det er hende, du ser allermest

Nu hvor du tænker over det, er det faktisk hende, du ser allermest i hverdagen. Overvej lige hvor mange timer om ugen, du bruger sammen med hende?

Når I ikke er på arbejde sammen, snapper I

Det kan godt være, I lige har set hinanden en hel dag. Men resten af dagen efter arbejde snapper I hinanden. Måske du har fortalt hende, at du skulle ud at shoppe? Så skal du selvfølgelig lige snappe hende alle de lækre ting, du prøver i prøverummet. Hun skal jo ikke gå glip af noget. Og måske du endda har behov for hjælp til, hvilken kjole du skal vælge? Hun har selvfølgelig din ryg og hjælper dig. Ligesom du altid hjælper hende.

I fortæller hinanden alt

I løbet af en hel arbejdsdag snakker I ret meget sammen. Det kan I ikke komme uden om. Der er ikke nogle emner, der er for små til at blive drøftet. Så alt fra hvad I køber i julegave til jeres kærester til, hvad I skal have til aftensmad, bliver drøftet i løbet af dagen. Når I kommer på arbejde, skal der også altid lige opdateres på, hvordan det gik med det, I lavede efter arbejde dagen før. Der er ikke noget I hinandens liv, I skal gå glip af. Heller ikke hvis det er noget så ligegyldigt som at finde et par nye jeans. Alt er vigtigt – alt!

I har jeres helt egne ritualer

Med tiden har I fået jeres helt egne ritualer. Ting, I altid gør. På Shero-redaktionen er det for eksempel, at vi ALTID skal skiftes til at fortælle, hvad vi skal lave efter arbejde. Det er ikke noget, vi tænker over, det er bare noget, der er opstået med tiden. I har helt sikkert også noget, som bare er sket med tiden, uden I har registreret det.

Jeres menstruation bliver synkroniseret

I er så meget på arbejde sammen, at I efterhånden har menstruation på samme tid. Det er ret praktisk, der er nemlig altid en af jer, der har en tampon i tasken, når I begge har behov for det.

Alle andre ved, I hører sammen

Alle andre på kontoret har også lagt mærke til, at I er BFF’s på arbejdet, og de kommenterer derfor også på, hvordan I altid hænger sammen. I går altid sammen i kantinen. I går altid sammen i køkkenet og på toilettet. Hvor den ene er, er den anden også. I har endda noget af det samme tøj.

Hvem er din bedste veninde på arbejdet?

Læs også: Må man egentlig sove med tampon?