8 tegn på, at du og din veninde er en del af hinandens familier

Når en veninde er familie, er det noget helt specielt

author
Emilia Jacobsen

Familie kan man ikke få nok af, så der er da intet bedre end at få et ekstra familiemedlem. Det sørger din allertætteste veninde for at være. I er simpelthen så tætte, at I er blevet fuldstændig integreret i hinandens familier – din veninde er familie. Måske du og din veninde kender til nogle af disse tegn?

LÆS OGSÅ: 10 tegn på, at du er i et forhold med din veninde

1 Dine forældre kan sagtens finde på at give din veninde gaver ved specielle anledninger

Dine forældre giver dig for eksempel gaver, når du har fødselsdag, det er jul, eller du bliver færdiguddannet. Men de stopper ikke her. Din veninde skal da også forkæles, og du bliver ligeledes forkælet af hendes forældre.

2 I har intet problem med at prutte og bøvse foran hinandens familier

Hov. Første gang er det måske lidt specielt og akavet. Men hurtigt bliver det mere end normalt for jer at prutte og bøvse over for hinanden. I gør måske bare en joke ud af det i stedet for at gøre det pinligt.

3 Din veninde og dine forældre rotter sig tit sammen mod dig

Du har ikke en chance. Det er mobning på højt plan, hvor du intet kan stille op. Det er dem mod dig, og du som troede, at du faktisk var sikret flere allierede! Come on, det er da DIN veninde og DIN mor og far. Men på den anden side, så er det ret sjovt at rotte sig sammen med hendes forældre, muhaha.

4 I kalder hinandens familier for jeres bonusfamilie

Der er ikke noget som hygge med familien, og hvor vild en fordel er det så ikke med en ekstra familie. Det kan kun betyde endnu mere hygge! BONUS.

5 Du kan sagtens lade hende hygge sig med dine forældre alene i flere timer

Det gør ikke spor, at hun lige hygger sig lidt med dem uden dig. Det har hverken du, hun eller dine forældre det mindste imod, og det er fuldstændig naturligt.

6 I er med til hinandens familiearrangementer

Har din søster fødselsdag, og familien er inviteret? Så skal hun da også med. Eller skal du bare en hyggelig tur i Tivoli med din mor? Såååå hiver du lige din veninde med.

7 Du ved præcis, hvor alt er i hendes families hjem

Sidder I og hygger foran tv’et, og mangler du lige en kop te? Den klarer du snildt selv – Elkedel dér, tebreve dér og kop dér. Så!

8 Det kan godt være, I ikke deler samme gener og blod, men det føles sådan

Selvom I i reelt set ikke er familierelaterede på nogen måde, er der ingen tvivl i dit hjerte – hun er og bliver familie. Intet kan skille jer ad, og I ved, at I har hinanden for evigt.