Jeg er en single i 20'erne

Hverdag

8 ting, du burde gøre, hvis du er single og i dine 20’ere

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den oktober 4, 2017

Kalder alle singler! Er du en single i 20’erne? Så har vi otte specifikke ting, du burde huske at gøre lidt mere i din hverdag. Nej, det handler ikke om at få en kæreste. Det er bare for dit eget bedste – noget der gør DIG glad.

Gå på en fin restaurant alene

Hvem siger, du kun kan gå på fin restaurant, hvis du har en kæreste? Det er i hvert fald slet ikke rigtigt. Du skal ikke være bange for at hoppe i dit fine kluns og besøge den fine restaurant, du så længe har overvejet at prøve. Hvorfor skal du gå glip af noget, bare fordi du ikke har en kæreste? Du er en megasej kvinde, så hvorfor skulle du ikke kunne gøre det alene? Hvad er det, der er så skræmmende? Det er sundt for dig, hvis du lærer at værdsætte dit eget selskab i sådanne situationer.

Tag på tøsetursferie

Når du har en kæreste, har du tendens til at bruge al din ferie sammen med ham. Derfor burde du udnytte, at du kan bruge al den tid, du har lyst til på ferie sammen med dine veninder. I vil få the time of your lives og skabe de sjoveste ferieminder nogensinde. Måske I kan gøre det til en tradition hvert år?

3 Gå på så mange dates, du har lyst til

Du er single og ready to mingle. Du er ung, og der er intet, der burde holde dig tilbage. Gå på en masse dates, mød en masse nye mennesker, og hav det sjovt. Det er nu, du kan og har muligheden for det. Så hvorfor ikke bare have det sjovt med det? Og du skal heller ikke være bange for at date flere fyre på én gang. Giv den gas!

Sig ja til alt i en uge

Hav en uge, hvor du siger ja til alt. Sig ja til den spontane bytur. Sig ja til den weekendtur med veninden, selvom du er lidt broke. Du skal seriøst have ja-hatten på og kaste dig ud i alt muligt nyt. Selvfølgelig skal du ikke sige ja til analsex med ham den random fyr, hvis det går fuldstændig over dine grænser. Men du forstår forhåbentlig, hvad vi mener. Kast dig ud i tingene uden at tænke for meget over, om det egentlig er noget, du burde gøre. Det skal nok blive godt og spændende det hele.

5 Onaner

Det burde ikke være sådan et tabu at onanere. Vi onanerer sgu allesammen. Om du er single eller ej, skal du udforske din krop og prøve nogle forskellige ting af, når du onanerer. Her er der for eksempel seks forskellige tricks til dig, der gerne vil pifte det lidt op, når du onanerer. Bare fordi du ikke har nogen kæreste, betyder det ikke, at du også skal undvære glæden ved at komme.

Lær at lave mad

Du skal lære at lave lækker mad for din egen skyld – ingen andres. Mange af os er rigtig dårlige til at forkæle os selv med noget lækkert mad derhjemme. Det bliver ofte til sådan en parting. Men bare fordi du ikke har en kæreste, betyder det ikke, at du skal undvære en lækker bøf med en god salat til. Så invester tiden i at blive god til at lave mad. Det fortjener du.

Forkæl dig selv

Når man er i et forhold, er det meget normalt, at ens kæreste forkæler en. Sådan skulle det helst være en gang imellem. Men fordi du er single, betyder det ikke, at du skal undvære at blive forkælet. Forkæl dig selv med de ting, du går og drømmer om. Har du kigget langt efter en lækker taske? Jamen så køb den dog. Har du trætte fødder? Så forkæl dig selv med et fodbad. Du kan sagtens gøre gode ting for dig selv. You don’t need a man.

Vær sammen med dine venner og familie

Din familie bliver ikke yngre, og dine venner bliver ikke mindre travle. Derfor er der masser af gode grunde til, at du skal bruge al din tid på at være sammen med dine venner og familie. Men blandt andet fordi det gør dig glad. Du har masser af tid, som det ser ud nu – så udnyt det. Lige pludselig er du nyforelsket, og så bruger du al tiden på ham.

 

Mere om