8 ting, du kender, hvis du er VIRKELIG klodset

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Det er jo ikke, fordi at du godt kan lide at gøre dumme ting. Det sker ligesom bare. Du er måske liiidt mere distræt end andre, hvis du selv skulle sige det. Men hvis du ÆRLIGT skal give dine venner ret, så er du nok ret så klodset. Du kan jo selv vurdere, ud fra de her ting, hvor klodset du i virkeligheden er.

Læs også: 7 gange, hvor ‘S, P eller K’ gik HELT galt

1. En elefant i en glasbutik

Din mor har fundet Royal Copenhagen-porcelænet frem til familiefødselsdagen. Bordet er dækket flot op, og selv oldemors gamle krystalglas er kommet frem. I hvert fald, lige indtil du når hen til din plads. Under servietten ligger nemlig en af de gamle hverdagstallerkener. Og koppen, du har fået, kender du til mindste detalje … Du har nemlig selv pølset den op i ler, da du havde billedekunst i fjerde klasse.

2. Hvid er off limit

Når du køber tøj, går du helt af dig selv i en kæmpe bue udenom det hvide. Du ved bare af erfaring, at der går to sekunder, før der på magisk vis kommet ketchup på det .. På trods af, at det er tre dage siden, du sidst spiste ketchup. 

3. Pas nu på!

Hvor mange gange har du efterhånden hørt det? Eller nærmere: fået skreget ørerne trætte af det. Folk forventer automatisk, at du går ind i ting, vælter ting eller kommer til skade. Og det er da heller ikke unormalt, at din veninde, kæreste eller et familiemedlem holder dig tilbage (eller ligefrem i hånden), inden I går over vejen. Det der med at kigge sig for er vel også overvurderet. Eller ..?

4. Kommer ALTID til skade

Okaaaay, du kommer faktisk altid til skade. Du ved, at du er virkelig klodset, når du frygter bare ben om sommeren. For i modsætning til dine veninder skyldes det ikke din manglende, gyldne kulør. Det er mere, fordi alle dine blå mærker på benene, får dig til at ligne halv Smølf, halv menneske. By the way har du ingen idé om, hvor de blå mærker kommer fra.

Læs også: 10 ting, som du HELT sikkert kender, hvis du er fra 90’erne

5. Ingen koordinering

Gribe, kaste og det med at koordinere helt generelt er bare ikke din stærke side. Så det der med ALTID at blive valgt sidst i høvdingebold i folkeskolen kender du bare alt for godt. Det var jo ikke, fordi de andre ikke kunne lide dig. Du var bare virkelig for klodset.

6. Klumpe-dumpe

Du bliver aldrig inviteret med på kunstmuseum, eller når dine venner tager på shoppingtur. Det er ikke, fordi at de ikke vil have dig med. MEN risikoen for at du spilder din kakao ud over butikkens dyreste taske, eller at du lige får væltet nationalmuseets unikke udstillinger af russiske krystalsvaner, er bare for stor. Til gengæld vil de rigtig gerne spille mod dig i Klodsmajor eller Mikado.

7. Pinlige historier

Du har prøvet at sende den der SMS: “Jeg er bare så vild med Peter, men han lægger slet ikke mærke til mig”. Men i stedet for at sende den til din veninde, så ups, røg den af sted til Peter. Fuck.
Når du kommer ud fra toilettet på offentlige steder, så er det ikke uvant for dig, at du enten har toiletpapir under skoen, eller kjolen er stoppet ned i strømpebukserne. Og spildte du ikke også sovs hele vejen ned af svigermors nye kjole, første gang du var på besøg hos din kærestes forældre?

8. Åndssvage skader

Fordi du altid kommer til skade, så har du også fået en del knubs gennem tiden. Lad os bare sige det sådan: Hvis du var en banan i et supermarked, så ville du for længe siden være blevet sorteret fra, fordi du var for stødt.
Men skader, der skyldes at være virkelig klodset er bare heller ikke de seje skader at prale med. For eksempel skyldes din dårlige arm en forstrækning, da du skulle række ud efter chipsposen … Og den gang du brækkede armen, var det af at slå den ind i væggen, da du drømte at du stod på ski.

Læs også: 10 Disney-prinsesser, som de ville se ud, hvis de havde et job i den VIRKELIGE verden