8 ting, mænd siger, som er MEGAirriterende

author
Mathilde Brandborg

Engang havde jeg en kæreste, der sagde til mig, at hvis KUN man så mit ansigt, ville man tro, jeg vejede 100 kilo. Jeg har ganske vist altid haft sådan lidt hamsterkinder (JA! Mine solbriller hviler på mine kinder og IKKE på min næse), men på daværende tidspunkt var jeg altså cirka 55 kilo fra de 100. Der er bare visse ting, mænd siger, som er så utrolig upassende og ikke mindst MEGAirriterende.

Læs også: Sådan kommer du dig bedst over et breakup

“Jeg er bare ikke klar til at binde mig”

Nej, men for Søren da ven, så skal du da heller ikke tvinges til det. Det jo noget frygteligt noget, det der med at skulle stå til ansvar over for andre mennesker – det kan du da ikke tilknytte dig! Denne her må seriøst vinde over ting, mænd siger, som vi bare er to sekunder fra at kaste op over.

“Er du sur?”

Er du idiot? Jeg har lige forestillet mig, hvordan det ville se ud, hvis jeg skar armene af dig med en brødkniv for derefter at lave dem om til en klaphat, du kan tage på til den der SKIDE vigtige fodboldkamp, du skal til med drengene lige om lidt.

“Du lugter af min mor”

Jo tak. Det er da lige det, jeg har lyst til at høre her klokken 04.38 midt på Gothersgade. Hvis en fyr siger sådan og derefter går med dig hjem, så ved du bare godt et eller andet sted, at han enten har haft en rigtig dårlig barndom eller har gang i en eller anden sygt mærkelig rollespilsleg, som du ikke helt har indvilliget i.

“Slap af!”

Hvornår har det nogensinde virket at sige det til en kvinde?

LÆS OGSÅ: Disse irriterende ting er bare typisk mænd at gøre

“Jeg skal lige ud at skide”

Ja, og jeg skal så ikke lige have mere af denne her mousaka nu. Prøv at høre boys: Det er fair nok – vi laver alle sammen pølser ikk’os. Men med mindre du har haft forstoppelse i tre måneder eller … så har jeg ikke tænkt mig at stille mig og klappe af dine sanitære bedrifter. Det er bare ren og skær høflighed at undlade at udbryde den slags. I øvrigt er det de færreste mænd, der vil erkende, at kvinder OGSÅ har et røvhul, der kommer ting ud af nogle gange. Så just cut it out og prøv med en: ‘Jeg skal lige på toilettet’. Det bliver bare så meget mindre billedligt, end når mænd siger, at de skal skide …

“Prøv lige at trække i min finger”

Nej.

“Er du sulten?”

Mit blodsukker er ikke-eksisterende, homie. JA! Jeg er sgu da sulten. Stop med at spørge og hent mig en Whopper.

Læs også: Dette er den typiske grund til, at kvinder går fra mænd

“Det ved jeg ikke”

Nu er jeg jo ikke din mor, men derfor kunne det være rart med en eller form for ETA (estimated time of arrival). Er det to øl? Er det fem øl? Er det en udpumpning? Det kunne være skønt, hvis jeg lige havde chancen for at forberede mig mentalt på, hvilken slags mand der kommer hjem senere.