8 usagte regler, du har med din bedste veninde

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Kender du det, når du har en veninde, der nærmest er som en søster? Som om, at I er en del af hinandens familie? Så kender du garanteret disse otte usagte regler, de fleste bedste veninder har med hinanden.

Læs også: Du ved, I er bedste veninder, når …

1. I dømmer aldrig

En af de vigtigste usagte regler er, at I ALDRIG dømmer hinanden. Der skal nemlig være plads til at fejle. Og hvis din veninde dummer sig, står du altid klar til en krammer. For du elsker hende lige højt.

2. I er ærlige

… Også når det er svært. Og det kan det altså være. Nogle gange kan det faktisk være okay at lyve. Men der er altså også tidspunkter, hvor du skal være helt ærlig over for din veninde.

3. I konkurrerer ikke

Okay, der er en undtagelse. Hvis du er bedste veninder med din søster, konkurrerer i sikkert herremeget. For come on – det gør søskende bare. Men hvis I er “almindelige” veninder, har I for længst lært, at man ikke kommer langt med at konkurrere.

4. I taler ikke grimt om den andens kæreste

Det er bare no-go. Også selvom din BFF dater en rigtig douche bag. Det er faktisk ret vigtigt for dit forhold, at din kæreste kan lide dine veninder. Og det går altså også den anden vej. Hvis din bedste veninde har det svært med din kæreste, holder hun formentlig sin mund. For hun ved, hvor ked af det, du ville blive.

Læs også: 7 ting, du ALTID skal huske at gøre for din bedste veninde

5. I er der altid for hinanden

Og sådan er det bare. Punktum.

6. I kender hinandens tricks til at få det bedre

Din bedste veninde ved, at du helst bare vil se gamle afsnit af Gossip Girl og spise en helt bestemt slags chips, når du er ked af det. Og du ved, at hun helst vil drikke tequilashots og høre Spice Girls, når hun har det på samme måde. Derfor står I altid klar med chips/tequila/noget tredje, når der er problemer. For det er jo en af de usagte regler.

7. I kender hinandens værste frygt

… Og ved, at den ikke skal italesættes. Hader du at være nøgen i svømmehallen? Det ved din bedste veninde. Derfor vil hun ALDRIG tvinge dig med i svømmeren. Og du vil heller aldrig tvinge hende til at face sin værste frygt.

8. I kan mærke hinandens humør på en SMS

Det er altså lidt crazy – men du kender det sikkert godt. Det må være en HELT speciel sjette veninde-sans, der kommer i spil. Men en “jeg har det fint”-SMS narrer ikke dig. Og så er det altså bare afsted med førnævnte tequila og en masse krammere. For sådan er de usagte regler.

Læs også: 5 SMS’er, du KUN modtager fra din bedste veninde