9 Instagramhacks til at stalke personen, du er vild med

Læs om 9 Instagramhacks til at stalke personen, du er vild med

author
Annemarie Friis Persson

Har du mødt en sød fyr eller pige, som du gerne vil lære bedre at kende? Med bedre at kende mener jeg selvfølgelig, om du har stalket dem på Instagram? Måske skulle du bruge disse ni Instagramhacks til at stalke personen, du er vild med.

Læs også: 5 piger indrømmer: Så voldsomt bliver vi påvirket af Instagram

1 Opret en fake konto

Hvis dit crush har en privat konto, som du endnu ikke tør at følge, kan du oprette en fake konto – en finsta. Måske du og dine veninder allerede har sådan en? Ellers er det bare om at komme i gang! Med en finsta kan du nemlig både følge private konti og se stories helt uden at afsløre din identitet. Det kræver selvfølgelig, at de accepterer din anmodning.

2 Se stories uden at blive set

Det værste ved Instagramstories er, at man kan se, hvem der har kigget på ens stories. Der findes heldigvis flere måder, hvorpå du kan se dit crush’s stories uden, at personen kan se det. Du kan sætte din telefon på flytilstand – uden internet kommer du nemlig ikke på listen over folk, der har set hans eller hendes story. Men der findes faktisk også hjemmesider, hvor du kan kigge på stories UDEN at blive set – for eksempel storiesig.com. Her skal du faktisk bare skrive brugernavnet på den person, du vil stalke. You are welcome!

3 Få notifikationer, når personen poster noget

Hvis du allerede følger dit crush og gerne vil være sikker på, at du ikke går glip af nogle af hans eller hendes posts, kan du få en notifikation, hver gang personen poster et billede eller en story. Det gør du ved at gå ind på personens konto og trykke på de tre prikker i højre hjørne. Tryk så på ‘Slå opslagsnotifikationer til’ eller ‘Slå historienotifikationer til’.

4 Stalk uden en konto

Du kan sagtens stalke dit crush, selvom du ikke har en Instagramkonto. Det gør du blandt andet ved i din browser at skrive navnet på den konto, du gerne vil stalke til sidst i Instagram URL’en: www.instagram.com/brugernavn.

5 Flytilstand

Har du nogensinde prøvet at stalke dit crush eller nogen som helst anden og kommet til at like personens billede fra 2011? Pinligt! Der findes heldigvis en løsning på dette first world problem. Du kan nemlig sætte din telefon på flytilstand, INDEN du går i gang med at scrolle igennem personens billeder. Uden internet er det nemlig slet ikke muligt at like. Det er et af de Instagramhacks til at stalke, du ville ønske, du havde hørt om noget før …

6 Stalk vennerne

Kan du ikke finde noget interessant hos dit crush, kan du måske finde det hos vennerne. Ham eller hende, du er vild med, har måske selv tagget sine venner på sine billeder. Ellers kan du måske finde dem under de billeder, personen selv er tagget på. Det gør du ved at gå ind på dit crush’s konto og trykke på ikonet med et billede af en person under story highlights.

7 Tjek de nyeste følgere

Dette er et af de nemme Instagramhacks til at stalke personen, du er er vild med. Har dit crush en offentlig konto, eller følger du allerede ham eller hende, så kan du tjekke personens nyeste følgere. Det gør du ved at gå ind på personens konto og trykke på følgere. De øverste på listen er personens NYESTE følgere. Dem kan du jo tage et kig på. Måske dit crush også er begyndt at følge dem? I hope not.

8 Se, hvornår personen sidst var online

Svarer dit crush ikke på din besked på Messenger? Så kan du jo tjekke hans eller hendes aktivitet på Instagram. Her kan du tjekke, om personen har postet noget i mellemtiden, men du kan også se, hvornår han eller hun sidst var online. Der skal ikke mere end én DM til, før du kan holde øje med dit crush’s aktivitet aaaaal day. Aktiviteten står under deres navne i dine DM’s (papirflyet i højre hjørne).

9 Ryd din søgehistorik

Har du prøvet en eller flere af de nævnte Instagramhacks til at stalke personen, du er vild med, er det godt at vide, hvordan du bagefter gemmer beviserne af vejen. For tænk nu, hvis dit “offer” skulle se dem. Ligesom du kan rydde din søgehistorik i din webbrowser, når du har set porno, kan du rydde din søgehistorik på Instagram, når du har stalket folk. Det gør du ved at gå ind på din egen konto og trykke på de tre streger øverst i højre hjørne. Tryk så på ‘Indstillinger’ og ‘Søgehistorik’ under ‘Konto’. Tryk på ‘Ryd søgehistorik’ og ALLE dine spor er slettet … Nemt!

Læs også: Tegn på, at du er afhængig af Instagram