9 små ting, der adskiller en BEDSTE veninde fra en veninde

At have en bedste veninde er ikke det samme som at have andre veninder

author
Emilia Jacobsen

En bedste veninde er uundværlig. Veninder generelt er uundværlige. Men der er altså bare noget helt særligt over det forhold, man har til de allertætteste – til ens bedste veninder. Det er bare skønt at have en bedste veninde. Hvis du har en eller måske flere, kan du sikkert også genkende de her små ting, der adskiller hende fra dine andre veninder.

Læs også: Den ultimative bucket list for bedste veninder

1 I skal ofte bare kigge på hinanden, og så ved I, hvad den anden mener

Ofte skal der ikke så meget til. Det kan være et blik, et enkelt ord eller måske bare en lyd. I er helt med på, hvad den anden prøver at sige. Nogle af dine andre veninder kigger måske bare mærkeligt på dig, hvis du giver dem et bestemt blik, og forstår ingenting. Derfor er det noget helt særligt, når I forstår hinanden fuldstændig.

2 Du kan sige fra og skælde lidt ud

Det er ikke altid let at sige fra eller tage en konflikt med en veninde. Men med en bedste veninde er det bare altid lidt lettere, fordi I altid kan sige tingene fuldstændig, som de er. Og så betyder venskabet så meget for dig, at konflikten bare skal løses lige nu og her. Derfor er du altså ikke bleg for at fortælle hende, når hun har gjort noget tarveligt, eller når du ikke har lyst til noget bestemt.

3 I er bundærlige over for hinanden

“Jeg skal skide”. Det er en sætning, der snildt kan komme ud af munden på jer. I lægger virkelig ikke skjul på noget, og det er lidt en befrielse. Det er ikke alle og enhver, man kan være SÅ ærlig over for.

4 I deler gerne jeres sex issues

Sex er aldrig helt let at snakke om. Slet ikke de dårlige ting ved sex eller problemer omkring sex. Derfor er det ikke noget, du råber op om til alle. I sådan en situation er det guld værd at have en bedste veninde. Hun er der altid og kan komme med gode råd. Og så dømmer hun dig ikke.

5 Hun er som et familiemedlem

Tja, hun kunne lige så godt være en del af din familie, og du kunne lige så godt være en del af hendes. I er nemlig næsten altid inviteret med til hinandens familiesammenkomster. Det er så naturligt, som det kan være.

6 I har altid døren åben, når I tisser

… Og kan snildt forsætte jeres samtale imens. No problemo!

7 Du kan dele dine nederlag med hende

Av. Når der sker nederlag i livet, rammer det ofte ens stolthed, og det er bare ikke særlig sjovt. Det er ikke så fedt, hvis alle får det at vide. Men det er ikke noget problem at dele nederlagene med en bedste veninde, for hun vil altid bare være der og støtte dig. Og så ryger det jo bare ikke rundt til så mange.

8 I har ingen problemer med at være nøgne over for hinanden

Tværtimod er I måske nøgne over for hinanden lidt FOR ofte. Ej, pjat – der er da ikke noget, der hedder at være nøgen for ofte. At have en bedste veninde kan sagtens betyde, at man intet problem har med at lave en lille dans foran hende nøgen. Og nej, det er ikke mærkeligt …

9 I er veninder, ligegyldigt hvad

Nogle gange laver man nogle lidt fucked up ting. Det kan være, at du er kommet til at stjæle et stykke tøj engang. Måske har du kysset med en venindes ekskæreste. Du har måske haft et skænderi med din mor og ikke snakket med hende i flere dage, på grund af noget du har gjort. Din bedste veninde er bare den person, du kan sige sådan nogle ting til. Og det er fantastisk.

Læs også: Hvis I kan sætte kryds ved 25 ud af disse 40 ting, er I bedste veninder