9 ting, du hader, hvis du er indadvendt

Foto/ Shutterstock

author
Mathilde Brandborg

At være indadvendt er meget naturligt. Heldigvis er vi allesammen forskellige og finder ikke glæde ved de samme ting. Udadvendte personer kan måske ofte tænke om indadvendte personer, at de er kedelige og stille. Men blot, fordi man er stille, betyder det ikke, at man ikke har en mening, eller at man hader alle andre for den sags skyld. Dog er der nogle ting, du sikkert hader, hvis du er indadvendt. Dem kan du finde her.

Kostumefest

Ja, så vil jeg hellere falde på cykel og slå mine tænder ud. Kostumefester må være en af de mest frygtindgydende begivenheder, hvis du er indadvendt. Det er nemlig svært at være i fred, når man er klædt ud som en kæmpestor, lilla T-rex. Du kan ligesom ikke bare sætte dig hen i sofaen med et glas vin og observere i stilhed, hvilket du ellers holder meget af. Damn.

Motionsdag i skolen

Mange skoler opererer med såkaldte motionsdage. For en indadvendt person som dig, burde det hellere hedde: ‘Grænseoverskridende, socialt og fysisk samvær i otte lange timer-dag’. Det er fint nok, at du skal dyrke motion, men den klarer du altså i dit lokale fitnesscenter. ALENE.

Læs også: 10 tegn på, at du er introvert

Fremlæggelser

Det er ikke, fordi du ikke har styr på dit shit, men fordi du ikke er specielt begejstret for at stå oppe foran tavlen som en afpillet høne, der lige har fået hugget hovedet af og stadig spræller. Det er bare ikke nice. Hvad er der i vejen med skriftlige afleveringer!?

Udvalgt i publikum

Har du set det der afsnit af Sex And The City, hvor en stand-up komiker begynder at snakke til Miranda på en meget upassende måde? Sådan føles det sikkert for dig, hver gang du bliver udvalgt i et publikum.

Small talk

Synes du heller ikke, det er skide fedt at dele en elevator, der føles, som om den skal hele vejen op 500. sal, med en fremmed? Der er jo grænser for, hvor længe man kan lade, som om man snakker i telefon.

Læs også: Parforhold: Det skal I gøre, hvis den ene er introvert og den anden er ekstrovert

Speed dating

Det må da være jordens værste datingkoncept? I forvejen er en traditionel date skræmmende for dig, hvis du er indadvendt. Og nu skal du så snakke med 15 forskellige mænd på 40 minutter? NOT NICE!

Gruppearbejde

“Ude i virkeligheden er der altså gruppearbejde hver eneste dag ikkos.” Har du også hørt din lærer sige den slags og tænkt for dig selv “Jamen jeg kommer aldrig til at få et job, hvor jeg skal indgå i den slags teamwork“? At være indadvendt er en sand struggle, når der skal laves gruppearbejde.

Ekstremt udadvendte personer

Du får det super anstrengt, når meget udadvendte personer æder rampelyset og tror, de er Guds gave til mennesket, bare fordi de råber højest.

Første skoledag

Tanken om at skulle møde så mange nye mennesker for første gang giver dig kuldegysninger. Der er faktisk næsten ikke noget, der er mere nervepirrende end det. Og presset over, at du skal etablere din rolle i en ny social sammenhæng – puuuuha! Sikke et pres.

Læs også: HER skal du møde din kommende kæreste ifølge dit stjernetegn