Bucket list: 22 ting, du og din veninde bare SKAL have prøvet på en bytur

Liste over ting, du skal have prøvet, når du har været i byen med veninden

author
Emilia Jacobsen

Eeeeeelsker du også at gå i byen med veninden? Så har I helt sikkert prøvet en del af tingene på denne liste. MEN mon ikke der er noget, I stadig har til gode? Tjek listen ud, og giv jer i kast med at gennemføre alt på den. Bare rolig, I har jo ikke travlt, for skal I ikke også i byen sammen som 50-årige?

Læs også: Bucket list: 30 ting, du og din veninde skal lave SAMMEN i løbet af året

1 Wingwoman

Okay, en af jer skal bare have prøvet at være wingwoman for den anden. Det er sjovt at prøve, men kan også ende med at blive rimelig kedeligt for den veninde, der er wingwoman …

2 En kort aften

Klokken er kun ved at nærme sig midnat, I kigger på hinanden, og så siger en af jer “skal vi call it a night?”. Nogle gange er byturene bare ikke, som I havde troet – og det skal der også være plads til.

3 Challenge

Det er SÅ sjovt at finde på grineren challenges, når du er i byen med veninden. Derfor er det selvfølgelig med på jeres bucket list.

Læs også: 7 challenges, du og veninderne kan lave, når I er i byen

4 Personligt dansegulv

Det kan ske, at I ender på en bar, hvor der ikke lige er et oplagt dansegulv, og hvad gør man så? Ja, så laver I da bare jeres eget personlige dansegulv! Find et sted på gulvet, hvor der lige er plads til jer to, og sving så hofterne.

5 Løgn og latin

Om I hedder Gurli og Lone? Det gør I i hvert fald i aften. Når du er i byen med veninden, er der masser af plads til at lave lidt sjov og spas, så derfor gør det slet ikke noget, at I smider en lille løgn af sted.

6 Kærlighed til bartenderen

I skal da SÅ meget flirte med bartenderen på et tidspunkt. Hallo, måske får I endda gratis drinks ud af det!

Læs også: 8 bartendere afslører de bedste scorereplikker, de nogensinde har hørt

7 Natmad

Dette punkt tror vi simpelthen ikke på, I ikke allerede kan hakke af. De fleste byture ender jo med natmad – har vi ret?

8 Blackout

I behøver ikke nødvendigvis at have haft blackout samtidig, men en af jer skal i hvert fald nok prøve at opleve det, når du er i byen med veninden.

9 Call me maybe

I skal give jeres numre til nogle søde fyre – mon ikke I også allerede har klaret det?

10 Toiletveninder

Der sker bare et eller andet med piger, når de samles fulde på et toilet i byen. Aldrig har I været så søde mod hinanden og hjulpet hinanden så meget. Derfor er det selvfølgelig et punkt på listen, at I får jer nogle toiletveninder.

Læs også: 8 piger deler de sjoveste oplevelser, de har haft med andre piger på toilettet i byen

11 All nighter

Og vupti, så var det morgen, og I er stadig ikke hjemme. I skal klart lave en all nighter en dag.

12 På værtshus

Find et rigtig snusket et af slagsen, og snup jeres bytur der i stedet for jeres sædvanlige sted. I kommer både til at spille pool, dart og drikke en masse fadøl.

13 Op med håret

Jep, I skal holde hinandens hår – ude på toilettet altså.

14 Pinlig scoring

Nå ja, der er vel ikke så meget, der er pinligt, når man er fuld, for det skete jo alligevel, når man ikke helt var sig selv. Men på et eller andet tidspunkt kommer en af jer, hvis ikke begge to, til at lave en pinlig scoring. Om det så er ham den kiksede bartender eller en eksvenindes ekskæreste …

15 Pubcrawl

I skal da prøve at tage på pubcrawl! Det er superlet at lave sin egen. Skriv ned, hvilke barer I vil ramme i løbet af aftenen og natten, og lav så en rute, der giver mening. Husk at sætte tid af hvert sted. Det kan for eksempel være, at I skal blive på hver bar en halv time ad gangen – og så ellers videre med jer.

16 Kikset på dansegulvet

Om det er en af jer, der falder, eller om I laver jeres helt egne specielle dansemoves, så MÅ I altså bare én gang være kiksede på dansegulvet på en bytur. Kom nuuuu, det er sjovt! Både for jer og alle andre.

17 Hjemtur uden sko

Høje hæle en hel nat? No way! En, to, tre af med dem og så hjemad.

18 Drama

Ja, den er desværre også på listen. For på et eller andet tidspunkt ender I enten i et lille eller et stort drama. That’s life, og det hører altså bare med, når I bliver lidt fulde og følsomme.

19 Shots i massevis

Et enkelt shot er ikke nok. I skal da have en bytur, hvor det slet ikke er jer, der er hovedpersonerne, men i stedet de shots, I tyller ned.

Læs også: 8 situationer, du kender, når du drikker shots

20 Lost it

En af jer må og skal opleve at miste enten taske, trøje eller jakke på en bytur – sådan er det bare. Ikke det fedeste punkt at hakke af, men faktisk et ret uundgåeligt et af slagsen.

21 Let til tårer

Alkohol og følelser hænger meget meget MEGET tæt sammen. Derfor er det svært at undgå tårer, når du er i byen med veninden. It’s gonna happen – hvis I altså ikke allerede kan hakke punktet af.

22 Gone

Det kan let ske, at I mister hinanden af syne. Med slørede blikke og mange mennesker omkring en, er det ikke altid lige let at holde fokus. Så en dag, bliver I altså væk fra hinanden.

Læs også: 10 film fra Netflix, der egner sig perfekt til den ultimative tøseaften