Bucket list: 8 creepy ting, du og din veninde skal lave til Halloween

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

ELSKER du også virkelig halloween? Og kan du slet ikke få nok af alt, som er uhyggeligt? Så kom i den perfekte stemning til halloween med vores ultimative, uhyggelige bucket list til dig og din veninde. Vi garanterer dig, at det bliver skræmmende, sjovt og ikke mindst spooky.

Læs også: Denne efterårsdate passer til dig ifølge dit stjernetegn

1. Gyserfilm

Øverst på den ultimative bucket list for halloween er selvfølgelig gyserfilm. Så hvad er mere oplagt end at holde filmaften med din veninde? I kan jo starte med en af de her geniale gyserfilm, der er perfekte til en uhyggelig halloweenaften.

2. Haunted house

Hvis gyserfilmen ikke er helt uhyggelig nok til dig, hvad så med oplevelsen af selv at være til stede? Der findes rigtig mange steder og forlystelsesparker, hvor du og din veninde kan slå jer løs i et haunted house. Her er skuespillerne kun til stede for at skræmme jer. Det rummer alt, som den perfekte bucket list for halloween skal have: Uhygge, skræk og chok.

3. Halloween-fest

Hvem elsker ikke en god temafest? Brug halloween som undskyldning for at gå amok i de vildeste udklædninger, og hold en kæmpe fest for alle jeres venner. For at sætte den helt rigtige uhyggestemning så gå all in med uhyggelige snacks, dekorationer og drinks. I kan jo for eksempel prøve de her MEGA creepy drinks.

4. Halloween tour de chambre

Måske du allerede har prøvet at holde tour de chambre med veninderne. Det er en virkelig sjov og anderledes måde at få en meganice venindeaften. Hvis du er en sucker for halloween, hvorfor så ikke holde en tour de chambre halloween-edition?

5. Podcasts

Lige i øjeblikket bugner det med uhyggelige, true crime podcasts. Hvis du og din veninde er modige nok, så hold en uhyggeaften, hvor I lytter til podcasts om virkelige mordhændelser i mørke, og gå en tur i skoven bagefter.

6. Dares

“I dare you”. På en halloween-bucket list skal selvfølgelig også være noget konkurrencepræget. Så kom i den rette uhyggeligestemning, ved at give hinanden spooky udfordringer i dagene op til halloween. I kan give hinanden point efter, hvor mange af udfordringerne I hver især klarer. Vinderen får selvfølgelig håneretten.

7. Pranks

Halloween er lig med uhygge! Det sidste punkt på den ultimative bucket list for halloween er en skræmmende udgave af ‘Secret Santa’. Men i stedet for gaver så er jeres formål at se, hvem af jer som kan skræmme den anden mest.

Læs også: Det sker der med din krop, når du ser en uhyggelig gyserfilm