Få opskriften på en anderledes cheesecake med Snack Chips

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vi ELSKER cheesecake. Måske har du allerede prøvet vores lækre Knoppers-cheesecake? Hvis du elsker Kinder, har du måske overvejet at lave en cheesecake med Kinder Bueno? Hvis du skal servere noget liiidt anderledes for dine veninder, kan du også prøve vores lidt sjovere kager. Vi har tidligere prøvet kræfter med Ostepops-cheesecake og en virkelig lækker cheesecake med popcorn og karamel. Og nu er turen kommet til en cheesecake med Snack Chips. For hvem elsker ikke cheesecake – og Snack Chips?

Læs også: Prøv den lækreste kæmpe Mælkesnitte-kage, du med garanti vil ELSKE

Det skal du bruge

Opskriften passer til en springform på 18 cm

1 pose Snack Chips
4 Digestive-kiks
100 gram smør
400 gram Philadelphia
1 deciliter sukker
3 deciliter piskefløde
Et halvt brev Holidaydip

Sådan laver du din cheesecake

Start med at knuse en halv pose Snack Chips sammen med Digestive-kiksene. Du kan knuse dem ved at lægge dem i en pose og banke på posen med en kagerulle. Smelt smørret og bland chips, kiks og smør godt sammen i en skål.

Tag en springform, og klip et stykke bagepapir til, så det lige dækker bunden af springformen.

Fordel chips- og kikseblandingen i bunden af din springform, og pres den krummende masse fast. Brug eventuelt bunden af et glas til formålet. Sæt den bagefter i køleskabet i 30 minutter.

Hæld fløde og sukker i en skål og pisk, til det er godt stift. Tilføj Philadelphia og et halvt brev Holiday dipmix, og pisk lidt mere. Fordel ostemassen over din chipsbund, og stil den på køl i minimum fire timer. Gerne længere.

Når den skal spises, tager du den ud af køleskabet, ud af springformen og anretter den på et fad eller en stor tallerken. Husk at fjerne bagepapiret i bunden. Pynt med Snack Chips, og server for dine gæster.

Velbekomme!

Læs også: 8 snacks fra barndommen, der stadig er guld værd i dag