Hverdag

De 10 bedste high school film, du burde se med din veninde lige nu

Freya Bjørnlund

Af Freya Bjørnlund Skrevet den september 12, 2018

Der er cheerleaders, og jocks, prom queens og brilleaber, emo-chicks og dropouts. I de bedste high school film er der plads til alle – men hver klike ved hvert sit kantinebord. High school er både den værste og den bedste tid i ens liv. For os, der ser på, er det for det meste en fest.

Vi hylder alle de teens, der skal så gruelig meget igennem for at få det første knald, med listen over de 10 bedste high school film nogensinde. Klik videre, og find de gode film. Det er bare med at hive fat i din veninde, sætte jer til rette og nyde filmene.

Læs også: 10 film fra Netflix, der egner sig perfekt til den ultimative tøseaften

Super Bad

IMDb score: 7,6

Vi kalder den fra starten: Af de bedste high school film i verden har Seth Rogen og Evan Golberg skrevet den sjoveste. Og med det sjoveste cast: Jonah Hill, Michael Cera og ikke mindst Emma Stone, der brød igennem med et brag i den her bromance om bedstevennerne Seth og Evan (ja, ligesom manuskriptforfatterne), der har en simpel plan:

1: Skaf alkohol. 2: Drik piger fulde til den sidste fest før dimissionen. 3: Get laid. Mon der er andre der kender til de skidegode planer? De fleste gør nok, men det er nok de færreste, der har forfalsket et sygesikringskort med navnet McLovin’.