De 10 mest almindelige løgne fra fyre

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Du ved sikkert allerede godt, at det nogle gange kan være smartest at lyve. Men jo ikke om hvad som helst … En undersøgelse viser de mest almindelige løgne fra fyre. Det skriver Men’s Health. Er du overrasket?

Læs også: 9 hvide løgne, vi alle bruger

Måske er du vant til at lægge ører til masser af løgne fra fyre. Og det er der ikke noget at sige til. For der er i virkeligheden ikke noget nyt i, at fyre lyver dobbelt så mange gange om dagen, som kvinder gør. Jep – og det bliver altså til reeet mange gange.

Men hvad er det så, de kære fyre render rundt og lyver om? Vi har samlet de mest almindelige her:

  1. “Der er ikke noget galt. Jeg har det fint.”
  2. “Det er min sidste øl.”
  3. “Nej, din røv ser ikke stor ud.”
  4. “Jeg havde ikke noget signal.”
  5. “Mit batteri døde”.
  6. “Sorry, jeg nåede ikke at tage telefonen.”
  7. “Jeg har ikke drukket særlig meget.”
  8. “Jeg er på vej.”
  9. “Den var ikke særlig dyr.”
  10. “Jeg sidder fast i trafikken.”

Der er måske nogle af disse ting, der er lidt underlige at lyve om. Men det er nu altså alligevel de mest almindelige løgne fra fyre.

Piger har hemmeligheder for fyrene

Det er ikke, fordi piger ikke lyver. Men de gør det bare slet ikke nær så ofte som fyrene. Til gengæld er det visse ting, som vi piger ALDRIG vil fortælle vores kærester. Men det er altså heller ikke nødvendigvis det samme som at lyve – langt fra faktisk.

Lyver din kæreste mon?

Det kan jo være lidt vanskeligt at finde ud af, om ens kæreste lyver. Men hvis du har ovenstående liste i baghovedet, kan du jo prøve at lægge mærke til, om det er ting, din kæreste kunne finde på at sige.
Og så er det naturligvis vigtigt lige at pointere, at det altså ikke er sikkert, at din kæreste lyver, bare fordi han nogle gange sidder fast i trafikken eller ikke nåede at tage telefonen, da du ringede.

Læs også: Sådan tyder du, om han lyver for dig