De 10 mest læste artikler fra Shero i 2018

På Shero har vi samlet en liste over de mest læste artikler fra 2018. Fik du læst dem alle?

author
Anja Bruneskjold

Hvad læste du i 2018? Det er der INGEN, der har styr på. Derfor har vi samlet en liste over de mest læste artikler i 2018 fra Shero. Fik du det hele med? Lad os tælle ned sammen – tjek listen her.

10 Pinlige ting

I vil gerne læse om pinlige ting. Og det forstår vi godt. Særligt, når det handler om pinlige og mærkelige ting, vi ALLE SAMMEN gør. Læs med her, når 10 piger afslører de mærkeligste ting, de gør, når ingen kigger.

9 Når fyre skjuler ting

Vi vil da alle sammen gerne vide, når vores kærester skjuler ting for os. Også selvom det ikke nødvendigvis er dårlige ting. Se bare, hvad disse 10 fyre aldrig taler med deres kærester om.

8 Er det okay med kropsbehåring?

JA! Alt er okay. Faktisk er dit valg helt perfekt, for det passer til lige netop dig. Og det er da også rart at læse om, hvad andre piger gør. Se, hvorfor disse kvinder ikke barberer sig.

7  Vi elsker rejseinspiration

Og det gør I også! Fik du besøgt disse 10 byer, som Lonely Planet anbefaler?

6 Skøre kropslugte

… som egentlig er helt normale. Men hvad er det for ting, der kan få vores vagina til at lugte? Tjek lige disse seks ting.

5 Når andre græder

Vi græder alle sammen. Og vi kan også alle sammen komme til at græde over de mærkeligste ting. Disse fyre fortæller om, hvilke skøre ting, der har fået kæresten til at græde.

4 Dyr er det bedste

Hvem elsker ikke dyr? Det gør de fleste altså. Men hvad med hunde – måske skulle du få dig en? Se, hvilken hund, stjernerne mener, du skal have.

3 Smukke bryster

Ja, alle bryster er nemlig smukke. Men der findes alle mulige forskellige typer … Heldigvis. For hvor ville det være kedeligt, hvis vi så ens ud. Hvilken af disse 9 typer bryster har du?

2 Numser og personlighed

Denne artikel er i top tre over de mest læste artikler. I vil nemlig gerne vide, om det virkelig kan passe, at din numse siger noget om din personlighed.

1 Kan man date gifte fyre?

Det er der nogle, der gør. Men det er ikke altid en dans på roser. Se bare, hvad disse kvinder fortæller om at date fyre, der faktisk er gift.