De 13 mærkeligste ting, der gør dig utilpas

Læs om 13 mærkelige ting, der gør piger utilpas

author
Annemarie Friis Persson

Bliver du også utilpas af mærkelige ting? Ting, som sker hver dag, men som du aldrig rigtig vænner dig til? De er måske ikke så mærkelige, som du går og tror. Jeg kan i hvert fald selv skrive under på samtlige af disse.

Læs også: 12 Superirriterende ting, alle piger oplever hver dag

1 Når du skal besvare et telefonopkald

Får du også hjertebanken, når din telefon ringer? Og endnu værre: hjertestop, hvis nummeret er ukendt, og du egentlig venter et opkald, så du bliver nødt til at besvare det uden at have forberedt dig mentalt på samtalen i badet inden?

2 Når du møder nogen, du ikke kender så godt

Eller endnu værre: en eks!

3 Når du går ud af en butik uden at have købt noget

Bliver du utilpas af mærkelige ting, kender du helt sikkert den her. Tænk, hvis alarmen gik! Selvom du godt ved med dig selv, at du ikke har gjort noget galt, er du et kort øjeblik ikke tvivl om, at du nu skal ind at sidde for tyveri.

4 Når du spiser foran andre, der ikke spiser

Tænker du på, hvad folk tænker om dig, når du spiser? Tænk, hvis de lægger mærke til det stykke spinat, der sætter sig i dine tænder. Ja uuuh, tænk HVIS …

5 Når din partner snakker frækt til dig under sex

Kan du ligesom jeg ikke få dig selv til at svare på din partners frække kommentarer og spørgsmål i sengen? Det er da meget frækt at få at vide, hvor dejlig man er, når man er godt i gang. Men så snart din partner forventer et svar igen, er det svært at få fremstammet noget som helst, der er i nærheden af at være frækt. Jeg tror, at vi tænker for meget.

6 Når du får komplimenter

Åååh, det er så dejligt at få en kompliment, især af en du er vild med. Men hvordan skal du reagere? Selvom det er svært at undgå at blive forlegen, er mit bedste råd at tage imod det og måske endda give et tilbage. Vi skal da blive bedre til at give hinanden komplimenter.

7 Når du beder ekspedienten på apoteket om en fortrydelsespille

En gang imellem sker der altså en ups’er. Måske havde du glemt at tage dine p-piller eller også sprang kondomet. Der kan være mange grunde til, at det ikke gik helt som planlagt. Det er ikke noget, du skal skamme dig over – det er jo, hvad der kan ske. Men hvorfor er det så akavet at købe en fortrydelsespille? Du skal ikke være bange for at lyde billig, hvis du har prøvet det før. Det er du ikke!

8 Når du har sex med en ny partner

Det kan hurtigt blive akavet at have sex med en ny partner. I hvert fald i ædru tilstand, indtil I kender hinanden og jeres grænser bedre. Det er meget normalt, og det er der heldigvis råd for.

9 Når det banker på din dør

Når det banker uventet på din dør, sidder hjertet helt op i halsen. Hvem har den frækhed at kunne finde på at komme uanmeldt på besøg? Gem dig, og vær helt stille!

10 Når du går over et fodgængerfelt

Den her hører helt sikkert under kategorien “utilpas af mærkelige ting”. Kan du heller ikke lade være med at tænke på, hvad billisterne foran tænker om dig, når du går over fodgængerfeltet? Går du for langsomt? Svinger du for meget med hofterne? Skynd dig over, inden du mister evnen til at gå! Tossede hjerne …

11 Når folk låner din telefon eller computer

Kan du heller ikke lade være med at tænke: “Please ikke tast p, please ikke tast p”, når du låner folk din telefon eller computer? Selvom du har ryddet din søgehistorik og stoler på, at den, du låner dine ting ud til, ikke kunne finde på at snage i dine billeder og beskeder, er det uden tvivl et nervepirrende øjeblik.

Læs også: 6 piger indrømmer: SÅ meget porno ser vi i virkeligheden

12 Når du ikke retter på folk, der siger dit navn forkert

Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg er blevet kaldt enten Anne eller Marie eller noget helt tredje i stedet for Annemarie. Og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange gange folk har stavet mit navn forkert. Jeg har efterhånden opgivet at rette på folk, hver gang de siger mit navn forkert. Men det kan hurtigt blive akavet at skulle reagere på et andet navn i en længere periode …

13 Livet generelt

Need I say more?