De sjoveste og mest perfekte lege til nytårsaften

Her finder du to af de sjoveste lege til nytårsaften

author
Emilia Jacobsen

Der findes virkelig mange gode drukspil, I kan bruge nytårsaften – for eksempel disse seks forskellige. Men de to lege, du kan læse om i artiklen her, er specifikt lavet til nytårsaften. De er virkelig sjove og anderledes, end dem I plejer, så disse to lege til nytårsaften er det perfekte indslag til underholdningen på aftenen.

Lær hinandens 2018 bedre at kende

Med denne leg kommer I til at lære hinanden og hinandens 2018 meget bedre at kende. Den får jer både til at reflektere over ting, snakke om begivenheder og grine. Det er derfor, legen er anderledes.

I legen har I nogle kort, hvorpå der står en masse forskellige ting, I skal fortælle de andre. Én starter med at trække et kort og svarer så på det, der står på kortet. I kan enten spille sådan, at kortet går på tur, så I alle svarer på samme kort i én runde, eller den næste kan trække et nyt kort fra bunken.

Det kan for eksempel være et kort, hvor der står: Den pinligste oplevelse i 2018. Eller hvad med: Største grin i 2018. Der er rigtig mange gode kort imellem, og du kan jo sagtens tilføje flere, hvis du synes, der mangler nogle.

Kortene er helt klar til at blive printet lige herfra.

Drink if …

Her kommer en anderledes drukleg på banen. Legen er meget ligetil, og navnet afslører egentlig rimelig godt, hvad legen går ud på. Ja, I trækker et kort, og på kortet står der: “Drink if …”. Hver gæst skal så drikke, hvis det, der står på kortet, gælder for den enkelte person.

Det giver nok bedre mening med et par eksempler. Så tag for eksempel kortet: “Drink if you took a nap before the party”. Så drikker alle de personer, der tog sig en lur tidligere på dagen. Eller kortet: “Drink if you are the tallest person in the room”. Så drikker den højeste person i rummet.

Det giver god mening, ikke? Legen sætter i hvert fald gang i en fest, og der er rig mulighed for, at alle kommer til at drikke på et eller andet tidspunkt. Den kan printes lige her, og koster dog den nette sum à 40 kroner for 24 kort. Derfor er det også en oplagt mulighed i stedet selv at skrive ideerne ned og komme på flere ideer dertil.

GOD FEST!

Kilde: Pinterest