Den nye Aladdin-trailer er ENDELIG landet

Glæder du dig også til den nye Aladdin-film efter at have set den nye Aladdin-trailer? Vi forstår dig SÅ godt!

author
Mette Pabst

Der er gode nyheder til alle Disney-fans derude. For Disney er i gang med at genindspille en masse af vores yndlingstegnefilm i nye udgaver. Se bare den nye Aladdin-trailer OG listen over de Disney-film, vi glæder os allermest til.

Vi kan slet ikke få armene ned over den nye Aladdin-trailer! Man bliver altså ALDRIG for gammel til Disney, og med denne her trailer er det vist bare med at komme af sted i biografen.

Premiere lige om lidt

Det er ingen ringere end Will Smith, der spiller den blå lampeånd Genie i den nye film. Og man kan altså ikke lade være med at ELSKE ham i den her nye Aladdin-trailer, hvor han virkelig har skruet op for charmen.

Læs også: Denne Disney-film passer bedst til dig ifølge dit stjernetegn

Den nye Aladdin-trailer giver os også en lille snas af den måske mest ikoniske scene i Aladdin overhovedet. Det er scenen, hvor Jasmin og Aladdin flyver af sted på det flyvende tæppe.

Man kan næsten ikke lade være med at skråle med på “Et helt nyyyyt liiiiiv,” når man ser denne her trailer. Alle de gode sange fra Aladdin er med. Vi går jo helt i barndommen.

Læs også: 8 steder fra Disney-film, du SKAL opleve i virkeligheden

Så find en god veninde, der elsker Disney-film lige så meget som dig, og book datoen den 24. maj. – her får den nye Aladdin-film nemlig premiere. Fik vi sagt, at vi slet ikke kan vente!

Foto: Disney