Den perfekte valentinsdag med din veninde

sådan holder du valentine's day med dine veninder

author
Mathilde Brandborg

Er du også ved at kaste op i din egen mund over alle de “nuttede” par på valentinsdag? Hvorfor er du tvangsindlagt til at skulle mindes om din singlestatus i et helt døgn, imens alle andre får kastet blomster og chokolade i nakken? Øv! Det er fandme for meget.

Vi synes, at det er på tide at bryde ud af den traditionelle forestilling om, hvad valentinsdag står for. For helt ærligt, hvem er egentlig den allerbedste Valentine? Det er sgu da din veninde!

Valentinsdag er en perfekt anledning til at fejre jeres venskab, og selvfølgelig den kærlighed I har til hinanden, I er jo alligevel nærmest i et forhold. I øvrigt – hvem fanden har tid til at sidde og græde ned i en Ben & jerry’s helt alene? Tag din veninde under armen, og claim din Valentinsdag!

Filmmarathon

Lav et filmmarathon, hvor I ser ALLE de film, som fyre ikke gider at se. Ja, altså: Clueless, How To Be Single, Bridesmaids, Mean Girls, Freaky Friday, 10 Things I Hate About You og så videre. Dem allesammen! Husk at planlægge det godt, barrikader jer med snacks, mad og vin, så I ikke behøver at gå udenfor.

Bliv gift

Hold en fest, (eller en middag, siden valentinsdag i år falder på en onsdag) og lad temaet være “bryllup”. Dig og din bedste veninden skal begge to være brude, og sammen skal I altså simulere et bryllup. Dette fungerer også helt optimalt, hvis I holder et fælles bryllup for alle veninderne, hvor I allesammen bliver gift med hinanden. Husk masser af kage!

Gå i biografen i nattøj

Tag din veninde i hånden og gå i biografen – i nattøj. Det bliver så hyggeligt! Og så kommer det til at skabe sådan en skøn semi-akavet stemning for alle turdelduerne. Hæhæhæhæ…

Fejr jeres yndlings celeb

Brug dagen på at fejre jeres fælles yndlings celebrity. På den måde føles det ikke helt ligeså singleagtigt. I kan bage en flot kage og skrive hans navn med glassur – eller lave en voodoo dukke og slikke den i ansigtet. Kun fantasien sætter grænser!

Spis alt det junkfood I har lyst til

Det må man i hvert fald godt på valentinsdag! Sørg for at samtlige måltider består af junk, så I virkelig fører temaet ud, og kommer på en kulinarisk rejse sammen. Hurraaaaa, en hyldest til jeres kærlighed.

Få taget professionelle billeder

all-in og bestil tid hos en fotograf, som kan forevige jeres venskab og kærlighed. Det virker bedst, hvis I virkelig får det til at se opstillet ud. I kan jo selv bestemme formatet. Wow, I kan sågar få lavet et helt fototapet! Sikke mange muligheder…

Lav en collage

Den bliver bare aldrig gammel, vel? Det er altid sjovt at lave en collage, især når temaet er valentinsdag. Find en masse gamle magaziner frem, og lav en fælles collage, som skal gøre dagen til et smukt minde.