Den ULTIMATIVE bucket list for dig og din søster

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Det helt særlige ved at have en søster er, at du har en ‘veninde’, som du er vokset op sammen med. I kan være hundrede procent jer selv overfor hinanden – uden filter. I forstår hinanden på et helt andet plan, end hvad dine veninder har mulighed for. Altså, hvor heldig er du lige? Du tager måske derfor også din søster lidt for givet – og derfor skal I huske at stoppe op og lave en hel masse hyggelige ting sammen. Vi har lavet en søster-bucket list til jer, så I kan få noget kvalitid sammen. God fornøjelse!

Læs også: 8 tegn på, at din søster er din BFF

1. Bo sammen i en uge

Hvis I ikke længere bor hjemme hos jeres forældre eller er roomies i egen lejlighed, så riv en uge ud af kalenderen, og bo sammen hos en af jer. Det bliver hyggeligt at have en hel almindelig hverdag sammen, som da I var små.

2. Find de gamle familieoptagelser frem

Åh, a trip down memory lane. Det bliver så sjovt at genopleve alle jeres sjove barndomsminder sammen. Find også popcornene frem!

3. Spil jeres yndlingsbrætspil

Spillede I altid det samme brætspil, da I var små? Så vil det være MEGAhyggeligt at spille det sammen igen.

Læs også: Find de ÆGTE regler for drukspillet Vandfald

4. Tag på ferie sammen

Der er ikke noget, der knytter jer endnu tættere sammen som en ferie.

Læs også: 13 grunde til, at du skal rejse med din søster

5. Lav ‘gæt og grimasser’ på jeres familie

Skriv alle navnene på jeres familiemedlemmer ned på papirlapper, og kom dem i en skål. I har helt sikkert en skør onkel eller to, som I kan udføre på de sjoveste måder.

6. Få en søstertatovering

Hvis I er rigtig vilde, skal I selvfølgelig få en søstertatovering sammen. Bliv inspireret til den sødeste tatovering her.

7. Tag i byen sammen

Det er klart, hvis din søster er tolv, er det jævnt upassende, hvis I tager i byen. Men hvis ikke, hvor tit er du så egentlig i byen med din søster? Det vil være overraskende sjovt.

8. Disney-maraton

Så I også megamange Disney-film, da I var små? Så skal I selvfølgelig afholde filmmarathon udelukkende med Disney-film. Der skal selvfølgelig al jeres yndlingsslik, fra da I var børn, til.

Læs også: VIDEO: Den bedste kage med bland selv-slik

9. Prank jeres forældre

Åh, jeres forældre er så nemme – udnyt det!

10. Hold fest sammen

I har begge to nogle virkelig sjove venner. Overvej lige, hvor sjov en fest I kan holde? Uuuh … Tænk, hvis en af dine venner hookede up med en af hendes veninder? Det ville være sjaaawt!

Kunne du lide vores søster-bucket list? Så kan du helt sikkert også lide vores bucket list til bedste veninder.