Den vildeste Disney-drøm: Du kan se ALLE Disney-film online – nu er datoen afsløret

author
Freya Bjørnlund

Vi kan altså ikke løbe fra, at noget af det bedste stadig er at se alle yndlings Disney-filmene fra, da man var lille. Der er bare så mange gode! Og hvis du er en af dem, der savner at se Disney-film, så er der rigtig gode nyheder. For lige om lidt kan du se Disney-film så tosset, du vil. Der kommer nemlig en ny streamingtjeneste, hvor alle Disney-filmene er samlet. Lyder det ikke bare som det bedste?

Læs også: 10 tatoveringer med Disney-citater, du bare IKKE kan undvære

Du kan se Disney-film online

Det plejer at være næsten umuligt at se Disney-film. Alle de gode Disney-film ligger nemlig ikke online, så hvis du vil se dem, så skal det være, fordi du har dem liggende derhjemme på DVD. Men nu lancerer Disney HELDIGVIS deres eget streamingunivers. Og alle de gode, gamle Disney-klassikere kommer til at ligge der. Vi snakker altså både Løvernes Konge, Tarzan, Mulan, Aladdin og alle de andre! Så er der altså dømt sleep over med din bedste veninde.

Nu har Disney afsløret, hvornår deres nye streamingtjeneste går online. Og det bliver den 12. november i år, skriver Variety.

Det er endnu uvist præcis, hvornår man som dansker kan få et Disney+ abonnement. Men ifølge Variety vil Disney rulle streamingtjenesten ud i Vesteuropa i slutningen af 2019. Så er julegaven måske hjemme?

Også nye, fede Disney-serier

Og hvad koster det så at se Disney-film på den nye streamingtjeneste? Jo, kun 6,99 dollar om måneden. Det svarer til 46 kroner. Det er et stykke under Netflix’ standardabonnement på 99 kroner. Vi ved dog endnu ikke, hvad prisen for et dansk abonnement kan blive.

Og det er ikke kun alle de gode, gamle Disney-film, vi kan få lov at se på den nye streamingtjeneste. Disney laver også helt nye serier. Blandt andet har de sagt, at de vil lave en serie, der kun handler om alle Disney-skurkene. Den lyder altså reeet sjov.

Mens du venter kan du jo tjekke de her sjove fejl ud i Disney-film. Har du mon spottet dem alle?