Denne Disney-film passer bedst til dig ifølge dit stjernetegn

Find den bedste Disney-film til dig

author
Emilia Jacobsen

Disney er og bliver bare det bedste! Kan du ikke også bare altid sætte en Disney-film på, og så er alt godt? Der findes efterhånden riiiimelig mange film derude lavet af Disney, så hvilken en skal du lige vælge? Find ud af, hvad der er den ultiamativ bedste Disney-film til dig ved at klikke videre og finde dit stjernetegn.

Læs også: 8 Disney-tatoveringer, du bare MÅ overveje at få

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december – 19. januar

Du er en meget forsigtig og disciplineret type, og du indeholder en kæmpe portion tålmodighed. Snehvide er klart den bedste Disney-film til dig. Du minder nemlig lidt om prinsessen, og så har du masser af tålmodighed til at vente på den lykkelige slutning. Din pessimisme bliver godt nok sat i spil, mens du ser filmen, men altså, så bliver du jo bare overrasket, når filmen slutter.

Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Hvad så miss Good Girl? Du er indbegrebet af ærlighed og loyalitet, og så har du et af de mest humanitære sind nogensinde. Robin Hood er derfor den Disney-film, der passer allerbedst til dig. Din mening med livet er nemlig præcis den, der bliver vist i filmen. Det passer dig helt perfekt at tage fra de rige og give til de fattige, som Robin Hood gør i filmen.

Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 20. marts

Dit fantasifulde sind passer helt perfekt til Disney-filmen Peter Pan. Ikke nok med at du har let ved at drømme dig væk, så er du også lidt af en eskapist – det vil sige, at du faktisk har en decideret trang til at komme væk fra virkeligheden. Det er lige, hvad du kommer til med Peter Pan – skynd dig af sted til Ønskeøen!

Vædder

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Du har det med at gøre ret impulsive ting, og det gavner dig ikke altid. Nøjagtig ligesom Mowgli i Junglebogen, som derfor også er den bedste Disney-film til dig. Samtidig er du altid total klar på eventyr og er ret så modig og selvsikker. Filmen er altså det helt perfekte eventyr til dig.

Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Peter Plys vil helt klart være den bedste Disney-film til dig, for du kan virkelig relatere til hovedpersonens søde og rare sind. Filmen er ikke særlig voldsom, og det passer ret godt til dit fredelige sind. Samtidig må du altså bare til at indrømme, at du minder lidt om den plyssede bamse med din til tider jaloux og grådige side. En side, hverken du eller plysbjørnen kan gøre for, at I har!

Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

Du har altid været ret god til at tilpasse dig nye situationer og forandringer, lidt ligesom Ariel formår i Den Lille Havfrue, som netop er den Disney-film, der passer bedst til dig. Som person er du livlig og til tider lidt skør, og så er du i den grad nysgerrig – derfor kommer du virkelig også til at nyde filmen, som afspejler disse sider.

Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 22. juli

Alice i Eventyrland er den Disney-film, der passer allerbedst til dig og dit drømmeunivers. Du er nemlig meget fantasifuld som person, og filmen åbner netop op for en vild fantasiverden, du vil ELSKE. Desuden minder din intuitive side ret meget om Alices, så du kan rent faktisk spejle dig i det, du ser.

Løve

Fødselsdag: 23. juli – 22. august 

Du har det med at komme til at blande dig i sager, der ikke rigtig vedører dig, og netop derfor vil Disney-filmen Askepot sige dig meget. Her kan karaktererne nemlig ret godt lide at blande sig i hinandens sager. Og det kommer der jo både godt og dårligt ud af. Din kreative side vil også elske filmen, specielt scenen, hvor Askepot i samarbejde med musene og fuglene syr sin egen kjole.

Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Du minder faktisk en lille smule om Elsa fra Frost, og derfor er det da den Disney-film, der passer bedst til dig. Du er ofte lidt genert og beskeden, ligesom Elsa er det i størstedelen af filmen. Du har det også med generelt at bekymre dig lidt for meget, og det er der jo slet ikke nogen grund til. Det finder du ud af, når du ser Frost om og om igen.

Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Den bedste Disney-film for dig er Pocahontas, som bare passer helt perfekt til dit rolige sind. Se den lige, og fortæl så, at du og Pocahontas ikke er en og samme person. I er begge to ægte idealister, som i den her sammenhæng betyder, at I ikke har det mindste imod at jagte drømmene, selvom de måske ikke er helt realistiske. I er romantiske, charmerende og ikke mindst høflige personer. Tja, du kommer faktisk til at se en film om dig selv …

Skorpion 

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

Mulan er den ultimativ bedste Disney-film for dig. Du vil elske at se en powerfilm som denne fyldt med magt, fordi du selv er utrolig magtfuld og stærk som person. Du er desuden en spændende person, og det er lige, hvad du kommer til at synes, filmen også er.

Skytte

Fødselsdag: 22. november – 21. december

Din evige optimisme, dit muntre humør og dit filosofiske sind kan ikke få nok af Disney-filmen Aladdin. Specielt karakteren Genie vil vække din opmærksomhed, for han har præcis samme humor som dig. Du tager livet ret let, og den livsfilosofi stråler ud af filmen.

Psst! De fleste Disney-film kan lejes og streames på Blockbuster eller Viaplay!