Denne julegave er perfekt til dig ifølge dit stjernetegn

Forslag til julegaveønske baseret på stjernetegn

author
Anja Bruneskjold

Nogle gange kan det godt være lidt svært at finde ud af, hvad man skal ønske sig i julegave? Men hvordan hænger stjernetegn og julegaver overhovedet sammen? Måske er det faktisk ikke helt dumt med et julegaveønske, som stjernerne råder dig til. Find dit stjernetegn ved at klikke videre, og bliv klogere på, hvad dit julegaveønske skal være.

Skytte

Fødselsdag: 22. november – 21. december

Skytten er spækket med humoristisk sans og er samtidig både intellektuel og filosofisk. En plakat med et sjovt motiv vil være perfekt. Måske plakaten “Dette er ikke en pibe”.

Plakaten kan købes hos Posterland til 168 kroner.

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december – 19. januar

Som stenbuk er du blandt andet praktisk og superdisciplineret. Men du har også humor. En kalender med et fint motiv vil være smart – OG få dig til at smile.

Læs også: Disse fire stjernetegn er de mest eksperimenterende i sengen

Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Vandmanden er loyal og går meget op i humanitært arbejde. Som vandmand vil du helt sikkert blive glad for hvilken som helst gave, der i virkeligheden slet ikke er til dig. For eksempel en ged til en familie.

Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 20. marts

Som fisk er du alt andet end egoistisk. Du er derimod supersympatisk og hensynsfuld – og måske prioriterer du ikke dig selv. Derfor er selvforkælelse den oplagte julegave. Spa eller massage er garanteret lige noget for dig.

Vædder

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Vædderen er fuld af energi, er selvsikker og eventyrlysten. Måske et verdenskort til at hænge op på væggen eller en globus med lys vil være helt perfekt til dig? Så kan du hele tiden gå at glæde dig til den næste tur.

Verdenskortet, hvor du kan skrabe dine feriedestinationer, kan købes hos Coolstuff til 199 kroner.

Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Tyren er SÅ god og kærlig mod andre. Men ikke nødvendigvis mod sig selv. Derfor vil selvforkælelse være et oplagt julegaveønske. Lækre cremer, duftlys, ansigtsmasker, sæbe  – eller hvad du ellers er vild med – bør helt klart skrives på ønskelisten.

Duftlyset fra Rituals kan købes i Magasin til 170 kroner.

Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

Du er både klog, legesyg og sjov. Og så tænker du meget over tingene. Har du overvejet at ønske dig bøger til jul? Bogen “Doppler” vil helt sikkert være noget for dig. Den er både humoristisk skrevet OG sætter din hjerne på arbejde.

Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 22. juli

Hvis du er født i krebsens tegn, så er du garanteret både kærlig og beskyttende. Måske lyder det skørt, men en plante, der kræver liiidt mere omsorg og opmærksomhed, vil være genial til krebsen.

Læs også: Dette sexlegetøj passer perfekt til dig ifølge dit stjernetegn

Løve

Fødselsdag: 23. juli – 22. august 

Løven er både kreativ og entusiastisk. Derfor vil et malersæt eller noget andet kreativt, der gør dig glad, være oplagt som ønske til en julegave.

Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Som jomfru vil du gerne have orden i tingene, og du er praktisk anlagt. En fin rygsæk vil være genial til at holde styr på alle de ting, du ofte har med dig.

Rygsækken fra Fjällräven kan købes hos Miinto til 649 kroner.

Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Vægten elsker at være social og tage til arrangementer. Måske vil koncertbilletter være det perfekte julegaveønske? En koncert med et ukendt band er slet ikke dumt for vægten.

Skorpion 

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

Som skorpion eeelsker du sikkert at opleve noget HELE tiden. Derfor er det måske ikke helt dumt, hvis du ønsker dig en slags oplevelsespakke i julegave. Klatring eller noget i den stil er garanteret lige dig noget for dig.