DENNE julesang skal du høre ifølge dit stjernetegn

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Julen er en magisk tid, hvor ALT kan ske. Hvis en ledestjerne kunne vise de tre vise mænd på vej til Jesusbarnet, så kan stjernerne vel også fortælle, hvilken julesang du bør lytte til ifølge dit stjernetegn.

Læs også: 10 ting, du og din kæreste SKAL lave inden jul

Skorpion

Fødselsdag: 24. oktober til 22. november

Du er simpelthen en sucker for kærlighedsballader. Særligt den store og ulykkelige kærlighed har du svært ved at stå for. Kun her kan du få afløb for din emotionelle og lidenskabelige side. Derfor vil det næppe komme som en overraskelse, at din perfekte julesang er “Last Christmas”.

Skytten

Fødselsdag: 23. november til 22. december

Du er optimistisk som ingen anden. Faktisk kunne du snildt få et arbejde som en af julemandens nisser – så positiv er du nemlig HELE julen. For dig er julen indbegrebet af “love and understanding”. Og der er ingen grænser for, hvad der kan ske, når det er jul. Så selvfølgelig vil du elske “Merry Christmas Everyone”.

Stenbuk

Fødselsdag: 23. december til 20. januar

Du giver sgu ikke så meget for alt det pladder omkring julen. For dig er julen indbegrebet af stress og jag, og det virker sgu en smule åndssvagt at gå rundt og nynne julesange hele december måned, når det faktisk er pissekoldt og mørkt hele tiden. Du spreder ikke meget juleglæde – men du har rigeligt med pessimisme og humor at dele ud af. Stjernerne er overhovedet ikke i tvivl om, at DIN julesang er “Jul på Vesterbro”.

Vandmand

Fødselsdag: 21. januar til 19. februar

Du ELSKER jul. Ikke alt det pladderromantiske ved julen – det kan du faktisk godt blive lidt træt af. MEN julen giver dig anledning til at se alle dine venner. Yay! Du er helt sikkert midtpunktet for julens arrangementer, og det er da også dig, som sørger for julefrokosten for alle vennerne. Derfor er din julesang klart “Rockin’ Around the Christmas Tree”.

Læs også: 5 perfekte drukspil til julefrokosten, du helt klart skal prøve

Fisk

Fødselsdag: 20. februar til 20. marts

Din fantasi har det altid med at stikke lidt af med dig. Det meste af året kan du styre det, men her til jul får fantasien frit løb. Du VED, at der kommer sne juleaften. Og inderst inde har du stadig et lille barndomshåb om, at der findes nisser. Du er også lidt nem at narre, så du tror da helt sikkert på, at “Santa Claus Is Coming To Town”.

Vædder

Fødselsdag: 21. marts til 20. april

Du elsker at tage på eventyr og komme ud og opleve nye ting … Det kunne for eksempel ske “dashing through the snow, in a one-horse open sleigh.”
Den perfekte julesang i følge dit stjernetegn er derfor gode gamle “Jingle Bells”. Den taler perfekt til din energiske og entusiastiske personlighed.

Tyr

Fødselsdag: 21. april til 21. maj

Der er ingen tvivl om, hvilken julesang der er den rette til dig ifølge dit stjernetegn. Så kærlig og varmhjertet som du er, kan det selvfølgelig ikke være andet end Mariah Carey’s “All I Want For Christmas.” Din vedholdenhed kender ingen grænser. Derfor har du intet problem med at vente tålmodigt på, at julemanden kommer med din store kærlighed.

Tvilling

Fødselsdag: 22. maj til 21. juni

Du har af og til lidt for meget krudt i røven. Men det er ikke din skyld … Du er bare meget ungdommelig og livlig af natur. OG “hvorfor sku’ man kede sig, fordi det er jul? …” Så hvem kan bedre give dig “gang i den, sang i den, mere ramasjang og tjubang i den” end vores alle sammens yndlingsnisse Pyrus?

Læs også: 5 tegn på, du glæder dig FOR meget til jul

Krebs

Fødselsdag: 22. juni til 22. juli

Du er noget af det mest kærlige, der findes. Din fantasi om prinsen på den hvide hest kan stikke lidt af for dig. Du ER bare en håbløs romantiker, som sagtens kan nynne med til: “I want someone to love me, someone to hold.” Nogle gange kan din emotionelle side dog tage lidt over, så du bliver lidt for følelsesladet og clingy. Derfor er den perfekte julesang for dit stjernetegn selvfølgelig Britney Spears’ “My only wish.”

Løve

Fødselsdag 23. juli til 21. august

Du har det altså bare bedst, hvis der bliver lagt mærke til dig. Det hele bliver altid lidt mere ekstraordinært med dig – også i julen. Her kan din entusiastiske og lidt bossy personlighed ikke styre sig. Så, på ægte Merilyn Monroe-stil, kunne du sagtens finde på at fortælle julemanden, at han skal “hurry down the chimney tonight”. Så mon ikke du kommer til at give den gas til “Santa Baby” i julen?

Jomfru

Fødselsdag: 22. august til 23. september

Du elsker jul. MEN! Når vi kommer til november og december måned, har du for længst glemt din idylliske drøm om julen. Du kan slet ikke styre din praktiske og perfektionistiske side i julen. Julepynten skal være spotless! ALLE julegaverne skal helst være købt i november. Julen bliver simpelthen så stressende for dig, at det mest minder dig om MC Einars “Jul – Det’ Cool”.

Vægt

Fødselsdag: 24. september til 23. oktober
Du er et meget idealistisk menneske, som, selv til jul, ikke kan slippe sine værdier. Selvom det er jul, så forsvinder alle verdenproblemerne ikke i takt med, at folk glemmer dem, jo stærkere Glöggen bliver. Derfor elsker du også budskabet i John Lennons julesang “Happy Xmas (War is over)”, som er mindst lige så fredselskende som dig.

Læs også: Denne type julesex skal du have ifølge dit stjernetegn