Denne serie fra Netflix passer bedst til dig ifølge dit stjernetegn

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Du er lige blevet færdig med syvende og sidste sæson af den BEDSTE serie nogensinde. Så du scroller gennem Netflix, for at få dit næste seriefix. Men ingen af dem virker helt som DEN RETTE. Så hvorfor ikke overgive dig til de højere magter og lade dit stjernetegn bestemme, hvilken Netflix-serie der passer til dig?

Jomfru

Fødselsdag: 22. august til 23. september

Der er ingen, som kan overgå dig, når det kommer til intelligens. Du er ikke bare klog, men også megaskarp til at analysere. Derfor kan du gennemskue de fleste mennesker, hvilket folk omkring dig til tider kan finde liiidt træls. Din overkritiske og perfektionistiske tilgang til hverdagens mindste detalje, gør selvfølgelig Sherlock til den perfekte serie for dig.

Vægt

Fødselsdag: 24. september til 23. oktober

Du er en sucker for kærlighed, og der findes ikke den romantiske serie, du ikke har set. Til hverdag trivedes du godt i en storby, du er afslappet og nem at være sammen med. Din charme er ikke til at stå for, men du kan til tider være liiidt for godtroende og ubeslutsom. Derfor er det ikke overraskende, at How I met Your Mother passer til dit stjernetegn – for du kan nemt identificere dig med alle fem karakterer fra serien.

Skorpion

Fødselsdag: 24. oktober til 22. november

Din bestemte og kraftfulde personlighed viser, hvor lidenskabeligt et menneske du er. Men man skal ikke tage fejl af, at du rummer så meget mere. Du er et yderst spændende menneske, som kan blive følelsesladet – selvom du ofte gemmer det væk bag dit hemmelighedsfulde ydre. Du brænder virkelig for de ting, du laver. Endda så meget, at du til tider kan virke lidt hård. Derfor vil du elske serien House of cards.

Skytten

Fødselsdag: 23. november til 22. december

Du er en meget sammensat person. Af natur er du skødesløs og frihedselskende, men under pres tager din rastløshed over – hvilket kan få dig til at handle uansvarligt. Din optimisme kan af og til gøre dig naiv og få dig i uheldige situationer. Her vil din humor dog altid være din redning, for selv når det ser sortest ud, kan du alligevel finde humoren frem. Så ifølge dit stjernetegn er Orange Is the New Black din go-to på Netflix.

Stenbuk

Fødselsdag: 23. december til 20. januar

Som person er du både omhyggelig og tålmodig. Du kan sagtens nørde med den samme ting i flere timer, hvis det er noget, du virkelig finder interessant. Dit generelle verdenssyn er præget af en vis forsigtighed, hvilket tit gør dig skeptisk. Tendensen til at være forbeholden over for nye ting præger din tankegang i en pessimistisk retning. Så der er intet underligt i, at Black Mirror er den serie på Netflix, som passer bedst til dit stjernetegn.

Vandmand

Fødselsdag: 21. januar til 19. februar

Du er et utroligt venligt menneske, og derfor elsker dine venner også at hænge ud med dig. Du er ærlig og yderst loyal, men kan lige så hurtigt være totalt umulig og uforudsigelig. Din titelsang kunne sagtens være I’ll be there for you, og der er ingen tvivl om, at din favoritserie ifølge stjernerne er FRIENDS.

Læs også: Denne Friends-karakter er du ifølge dit stjernetegn

Fisk

Fødselsdag: 20. februar til 20. marts

Varm og følsom. Det er sikkert ikke første gang, at du hører denne beskrivelse om dig selv. Du er et meget medfølende og empatisk menneske. At du tænker meget over andres velbefindende, bevidner din uselviske og sympatiske side, som gør, at du til tider kan have svært ved at sige fra over for andres krav. Den perfekte serie til dig er derfor uden tvivl Sex Education.

Vædder

Fødselsdag: 21. marts til 20. april

Din vilde energi, modige tilgang til livet og eventyrlyst driver dig tit ud i nogle ret vilde beslutninger. Selvom du drives af en entusiasme omkring de ting, du laver, så gør din impulsivitet og utålmodighed, at der skal ske noget nyt og vildere, når hverdagen bliver liiidt kedelig. Der er ikke noget at sige til, at Breaking Bad er lige dig.

Tyr

Fødselsdag: 21. april til 21. maj

Din tålmodighed kender ingen grænser, og du er SÅ pålidelig. Folk elsker dig på grund af din varmhjertede personlighed og kærlige sjæl. Du kan dog godt blive lidt besidderisk, men det er kun, fordi du VIRKELIG holder af menneskerne i dit liv. Derfor passer serien Gilmore Girls perfekt til dig.

Tvilling

Fødselsdag: 22. maj til 21. juni

Du er en meget livlig og ungdommelig person, som elsker sjov og ballade. Alligevel kan du ikke skjule din intellekt og veltalenhed, som til tider kan gøre folk liiidt trætte i hovedet. Selvom du er vittig og nysgerrig, kan du godt blive usikker på livets store spørgsmål. Ifølge dit stjernetegn er New Girl den serie, du BØR tjekke ud på Netflix.

Krebs

Fødselsdag: 22. juni til 22. juli

LOVE AND FAMILY! Din familie betyder alt for dig, og ALLE ville være heldige at have dig som familiemedlem. Du er kærlig som ingen anden – til tider måske liiidt for meget, da du kan blive klæbende og have svært ved at give slip. Du er klog, sympatisk og meget forsigtig. Noget, der kan virke ret overbeskyttende på dem du holder af. Derfor kan du HELT SIKKERT se dig selv i serien Modern Family.

Løve

Fødselsdag: 23. juli til 21. august

Hokus pokus du SKAL være i fokus! Du elsker opmærksomhed, og når alles øjne er rettet mod dig. Overfor dine venner er du trofast, generøs og kærlig, men du VED, at du altid har ret. Derfor kan du til tider være liiidt dominerende. Din hang til drama crasher af og til med din tendens til at blive nedladende, så man skal bestemt ikke ønske sig at komme på din sorte liste. Dog vil du elske serien Gossip Girl.

Læs også: DENNE Gossip Girl-karakter er DU ifølge dit stjernetegn