Denne type fyr bliver vild med dig ifølge dit stjernetegn

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Du ved HELT sikkert, hvad du falder for hos en fyr. Men hvorfor sker det nogle gange, at han ikke bliver vild med dig? Hvis man skal tro astrologien, så ligger svaret i dit stjernetegn. Vi giver dig svaret på, hvilken fyr der bliver vild med dig ud fra dit stjernetegn. Så kan du jo altid selv vende blikket mod den type fyr, hvis du gerne vil finde kærligheden.

Læs også: Denne Harry Potter-karakter er du ifølge dit stjernetegn

Vægt

Fødselsdag: 24. september til 23. oktober
Det er den sociale fyr, som bliver vild med dig. Han vil elske, at du er så charmerende og lige så easy going som ham. Som person kan du godt være lidt flirtende. Men det vil ikke skræmme en fyr, som hviler i sig selv. Din diplomatiske side vil overbevise ham om, at han ikke skal være usikker. Og din hang til romantik, som kun HAN gør sig fortjent til, vil være nok bekræftelse for ham.

Skorpion

Fødselsdag: 24. oktober til 22. november
Du er i den grad drømmepigen for en fyr, som er lige så beslutsom og passioneret som dig. Han er nysgerrig på livet og elsker at være aktiv. Derfor vil han blive vild med, hvor nemt du bliver begejstet. Dit kommende match er en fyr, som er forstående. Han vil med fulde kunne tackle din følsomhed – og til tider jaloux side.

Skytten

Fødselsdag: 23. november til 22. december
Du elsker din frihed. Derfor vil fyre, som selv har brug for plads og tid til dem selv, blive vild med dig. Der er ikke så meget bullshit med den fyr, som falder for dig. Han er ærlig og kan godt lide, at du er ligetil OG siger tingene som de er. Derudover er han selvsikker og kan ikke stå for din fantastiske cocktail af intelligens og humor.

Stenbuk

Fødselsdag: 23. december til 20. januar
Fyren, der bliver vild med dig er målrettet og ved, hvad han vil med sit liv. Derfor vil han falde pladask for dit disciplinerede og ambitiøse væsen med det samme. En fyr, som flyver rundt på en lyserød sky, vil slet ikke kunne tackle din pessimisme. Ham, der falder for dig, er logisk og rationel.

Læs også: Den ULTIMATIVE bucket list for dig og din søster

Vandmand

Fødselsdag: 21. januar til 19. februar
Fyren, som bliver vild med dig, er ikke den store romantiker. Netop det, at lange, følsomme samtaler over knitrende stearinlys giver dig fnidder, vil gøre ham totalt vild med dig. Det er vigtigt for ham at være et godt menneske, som er omsorgsfuld og tænker på andre. Derfor vil han falde pladask for dit ærlige, loyale og venlige væsen.

Fisk

Fødselsdag: 20. februar til 20. marts
Du er den perfekte pige for en fyr, som godt kan være lidt følsom. Han vil bare elske, at du er sensitiv og sympatisk. At du samtidig er en meget uselvisk person, vil han slet ikke kunne stå for. Som person er du meget idealistisk. Derfor vil fyren, som falder for dig, også have sine værdier på det helt rette sted.

Vædder

Fødselsdag: 21. marts til 20. april
Du tiltrækker i den grad energiske fyre, der er lige så eventyrlystne som dig selv. Han er fyren, som altid har titusind bolde i luften. Og han er impulsiv og altid klar på en dare. Han vil slet ikke kunne stå for dig, når du viser ham din entusiastiske tilgang til livet, som du udfører med en selvsikkerhed, der går lige i hjertet på ham.

Tyr

Fødselsdag: 21. april til 21. maj
Mister good guy. Du kan ikke komme udenom det. Din kærlige og varmhjertede personlighed går lige i knæene på ham der den søde fyr … Du ved: ham, som tit er blevet friendzonet, fordi han simpelthen bare er god. Han er tålmodig, pålidelig og nede på jorden. Han vil uden tvivl være det perfekte match til dig.

Læs også: De 10 største usikkerheder, fyre har i et forhold

Tvilling

Fødselsdag: 22. maj til 21. juni
Prinsen på den hvide hest ELSKER at snakke – faktisk lige så meget som du gør. Ham, der bliver vild med dig er både klog og følsom, og han har ingen problemer med at tale om det. Han er dog også både sjov og klog. Derfor er du den rette for ham, fordi du selv er en meget intellektuel og humoristisk type.

Krebs

Fødselsdag: juni til 22. juli
Du er drømmen for enhver fyr, som søger hele pakken med vovse, Volvo, villa. Han er selveste mister commitment. Derfor vil han falde for dit meget kærlige og følsomme væsen. Han elsker, at du er beskyttende og sympatisk, for det er præcis sådan en person, som han gerne vil skabe sin fremtidige familie med.

Løve

Fødselsdag: 23. juli til 21. august
Fyren, som falder for dig, er ikke bleg for at sige sin mening eller udfordre dig. Det er simpelthen en nødvendighed for, at han kan matche din lidt bossy side. Han er selvsikker og elsker, at du har ben i næsen. Dog har han også selv en blød side, som kun de nærmeste får lov til at se. Derfor bliver han vild med din varmhjertede og generøse personlighed.

Jomfru

Fødselsdag: 22. august til 23. september
Du kan godt virke lidt genert, hvilket ofte skyldes, at du er meget beskeden. Det vil en fyr med en stor beskyttertrang ELSKE. Fyren, som bliver vild med dig, er derfor en type, som elsker, at han kan passe på dig. Du er ofte for hård ved dig selv, og din hang til perfektionisme er altid værst over for dig selv. Det vil en omsorgsfuld fyr slet ikke kunne stå for. Han vil bare gerne passe på dig og forkæle dig.

Læs også: Denne serie fra Netflix passer bedst til dig ifølge dit stjernetegn