Denne veninde passer du bedst sammen med ifølge dit stjernetegn

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Har du nogensinde overvejet, hvorfor en bestemt veninde er bedst til de dybe snakke, en anden til den fede bytur og en helt tredje, når der skal grines? Forklaringen ligger selvfølgelig i stjernerne. Så følg dit stjernetegn og se, hvilken veninde du klikker bedst med.

Læs også: Denne serie fra Netflix passer bedst til dig ifølge dit stjernetegn

Jomfru

22. august til 23. september

Du er en meget pålidelig og intelligent person, men du har også en lidt barsk side. Pas på, hvis du har en veninde, hvis stjernetegn er fisk. Hun er nemlig mere sensitiv end dig – så du kan komme til at såre hende. Til gengæld vil du og skytten gå godt i spænd, da skytten elsker folk, som er ligetil og ærlige.
Af og til er du for kritisk overfor dig selv og bekymrer dig unødvendigt. Derfor har du brug for en krebs i dit liv til at give dig sympati og den beskyttelse, du har brug for.

Vægt

24. september til 23. oktober

Folk elsker at være i dit selskab. Du er både charmerende, easygoing og har nemt ved at være social. Til tider kan du være liiidt ubeslutsom. Her kan løvens dominerende personlighed lære dig at træffe beslutninger. Løvens behov for drama passer dog ikke med din afslappede tilgang til tingene – så I skal nok ikke bruge dag og nat sammen. Til gengæld vil du aldrig blive træt af skytten, som er mere ligetil og ærlig.
Din hang til romantik og skorpionens meget emotionelle side er også det perfekte match. I vil elske at se kærlighedsfilm sammen til langt ud på natten.

Skorpion

24. oktober til 22. november

Du er meget passioneret i ALT, hvad du laver. Og du gør det med en power, som de fleste misunder. Det kan dog blive liiidt for voldsom for vædderen, som er mere impulsiv og let bliver utålmodig. Dog vil jomfruens perfektionisme passe perfekt til dig. I kan virkelig nørde fælles hobbyer sammen. Det vil altså ikke være helt dumt, hvis du har en veninde, hvis stjernetegn er jomfru. Du bliver nemt emotionel – derfor bør du også have en fisk i dit liv. Kun hendes sensitive sind kan matche dine følelsesmæssige luner.

Skytten

23. november til 22. december

Du er meget ligetil og ærlig. Derfor har du det bedst sammen med mennesker, som er på samme måde. Her skal du vælge vandmanden – men undgå vægten. Hun er simpelthen ALT for diplomatisk anlagt til dig.
Til tider taler du, før du tænker. Men tvillingens gode kommunikationsevner kan hjælpe dig af med dette.
Ifølge dig er livet for kort til bekymringer, og du elsker at være lidt dumdristig. Vædderens eventyrlystne og daredevil-sind gør jer til en farlig cocktail. I vil have det MEGAsjovt sammen. Men husk pas og førstehjælpkasse på en bytur med hende.

Stenbuk

23. december til 20. januar

Skytten er din perfekte makker. I har begge humoren i orden. Men folk omkring jer bliver måske lidt trætte af jeres konstante latter, når I er sammen.
Som person er du både tålmodig OG pessimistisk. Derfor vil du blive træt af skyttens blinde optimisme og rastløshed. Din tendens til at være liiidt for forsigtig kan løses med en vægt i dit liv. Hun kan presse dig ud af din skal.

Vandmand

21. januar til 19. februar

Du er venlig, loyal og ærlig, så derfor er der rift om dig som veninde. Du kan nemlig sammen med de fleste stjernetegn … Men da du ikke er en MEGAfølsom type, bør du undgå skorpionen og krebsen, hvis emotionelle op- og nedture vil blive for meget for dig. Din selvstændighed kan skræmme nogle mennesker. Men du vil gå godt i spænd stenbukken, som på grund af sin tålmodighed sagtens kan rumme det.

Læs også: 7 gode vaner, hvis I gerne vil være veninder for altid

Fisk

20. februar til 20. marts

Du er et vildt empatisk menneske, som tænker meget på dine venner. For dig er det vigtigt, at folk omkring dig har det godt. Dette vil nogle mennesker gennemskue og bruge til deres egen fordel. Derfor skal du være på vagt – især overfor krebsen. Hun vil, på grund af sin liidt klæbende personlighed, udnytte dig. Vælg istedet kærlige mennesker som tyren eller vandmanden, som vægter venskab, ærlighed og loyalitet højt.

Vædder

21. marts til 20. april

Din impulsive og utålmodige side fungerer slet ikke med stenbukkens forsigtighed. Du har brug for veninder i dit liv, som kan matche din eventyrlyst. Tvillingens livlige og ungdommelige sind gør jer til den perfekte cocktail. Du er en meget energisk og entusiastisk person og passer derfor godt sammen med løven. Hun kan dog være liiidt bossy, men det er intet problem med din selvsikkerhed.

Tyr

21. april til 21. maj

Alle elsker dig, fordi du er sådan et kærligt menneske. Her matcher du godt sammen med løvens varmhjertethed. Det kan dog hurtigt blive et love-hate-forhold, da din tendens til jalousi kan clashe med løvens behov for konstant at være i centrum. Du og stenbukken er begge MEGAtålmodige. Det vil veje op for mange af jeres forskelligheder og give jer et stærkt venskab. Din tålmodighed kan dog komme på prøve ved tvillingens nervøsitet over små ting.

Tvilling

22. maj til 21. juni

Dine kommunikativeevner er helt i top. Derfor har du brug for en veninde, som er lige så veltalende. Her vil jomfruens indsigtsfulde væsen med tendens til at overanalysere matche dig og din intelligens rigtigt godt. Du har også brug for livlige og glade mennesker i dit liv. Så du MÅ have en veninde, der har vædder som sit stjernetegn. Hendes vittige sind vil altid kunne sætte et smil på dine læber. Ligeledes vil tyrens beslutningsfulde og insisterende væsen, hjælpe dig af med din nervøsitet og tendens til at være tilbageholden.

Krebs

22. juni til 22. juli

Du er meget emotionel og kærlig. Dette passer perfekt med tyrens varmhjertede sind og fiskens venlighed og loyalitet. Din emotionelle side kan dog til tider blive for meget for vandmanden – I er ikke et godt match. Hun er simpelthen for ufølsom til at forstå, når du kan blive liiidt klæbende.

Læs også: 12 ting, du kender, hvis du er moren i jeres venindegruppe

Løve

23. juli til 21. august

Du ELSKER at være midtpunktet. Her vil tyrens grådighed og skorpionens jalousi være farlig for dig. I kan risikere at ende i en catfight om spotlyset.
Vædderen vil derimod elske din energiske og varmhjertede personlighed. Det passer godt sammen med hendes vilde energi og eventyrlyst. I vil uden tvivl have det MEGAsjovt sammen.
Din hang til drama driver dig tit, og her vil du have det svært sammen med jomfruen. Hun vil simpelthen gennemskue og udfordre dig.

Hvis du vil se, hvilken type veninde du selv er ifølge dit stjernetegn, så tjek denne artikel: Hvilken venindetype er du ifølge dit stjernetegn?