Der kommer en ny Dumbo-film, og den lille babyelefant er bare alt for sød!

Se otte af de bedste, nye Disney-film, der bliver genindspillet

author
Mette Pabst

Verdens sødeste babyelefant er tilbage! Disney er i gang med at vække alle vores gamle yndlings Disney-tegnefilm til live igen. Og nu er Disney klar med den første trailer til deres nye Dumbo-film.

Se også: De virkelige historier bag de her Disneyfilm er grusomme

Sødeste lille Dumbo

De fleste kender den gamle Disney-klassiker om elefantungen Dumbo med de meget store ører. Den gamle Disney-tegnefilm er helt tilbage fra 1941, og selvom vi elsker tegnefilmen, tror vi faktisk ikke, at Dumbo nogensinde har set sødere ud, end han gør i denne her trailer.

Filmen handler om den lille babyelefant med meget store ører, som alle griner af. Men den lille babyelefant kan noget, som ingen andre elefanter kan. Han kan flyve.

Det er Tim Burton, der har lavet den nye Dumbo-film sammen med Disney. Ham kender du måske fra film som Nightmare Before Christmasog Alice i Eventyrland fra 2010. Og der er også flere kendte skuespillere med, som du kan se i traileren.

Se traileren til den nye Dumbo-film

Man kan altså ikke se denne her trailer uden at få tårer i øjnene – Dumbo har simpelthen aldrig været mere cute! Nå ja, ups – det har vi sagt. Men altså, så må der da VIRKELIG være noget om det. Hvad er din dom?

Glæd dig til, at filmen har premiere den 28. marts 2019 i danske biografer.

Billedekreditering: Disney

Er du vild med Disney? Så skal du altså have en af de her floooootte Disney tatoveringer.