Derfor er din mor stadig den bedste

Den bedste mor er DIN mor

author
Rebeca Pons

Du anser dig selv for at være en voksen kvinde. Altså lige indtil du kraftigt har behov for din mor. Der bliver du pludselig et lille barn, og der er det kun din moar, der dur. Du har bare den bedste mor, og du har det helt sikkert også sådan her.

Når du er i tvivl om, hvad du skal gøre

Mor ved bedst. Sådan vil det altid være, også selvom du er blevet voksen. Du ringer derfor til din mor, når du er i en situation, hvor du ikke ved, hvad du skal gøre. Din mor har nemlig altid en løsning og et godt svar. Det er ikke altid, du er enig, men alligevel er det rart at høre, hvad hendes holdning er.

Når du er ked af det

Du har kærestesorger, og alt er generelt bare lort. Så hvad gør du? Du kryber hjem til din mor og bliver max. forkælet. Du får det lige en tand bedre, når du er hjemme hos din mamma. Jo, din far er der da også, men din mor kan altså bare noget helt særligt. Nærmest magisk.

Når du er glad

Du har lige fået jordens bedste nyhed, og hvem har du lyst til at ringe til? Din mor, selvfølgelig. Dumt spørgsmål. Din mor bliver lige så glad som dig, og det føles bare rart at dele det med hende.

Når du ikke orker at se nogen

Du kan ikke overskue nogen som helst, og alle skal bare lade dig være. Altså alle undtagen din mor. For selvom du ikke kan overskue andre, så kan du altid godt overskue din mor. Hun kender dig nemlig så godt, at hun godt ved, hvornår hun bare skal være der uden at sige noget, og hun ved, hvad du har brug for.

Når du har slået dig

Hvis du er faldet, og du skal på sygehuset, eller du bare har behov for en skulder at græde ved, fordi du har ondt, så er det din mor, du ringer til. Du har holdt tårerne inde, men så snart du ser din mor, så pibler tårerne frem. Du kan ikke stoppe med at græde.

Hun er din bedste veninde

Hun er først og fremmest din mor, men hun er også din bedste veninde. Du kan tale med hende om stort set alt, og du føler, at hun er den, der kender dig bedst. Du kan altid regne med din mor.

LÆS OGSÅ: 8 spørgsmål, du skal stille din mor, inden du bliver 25