Derfor er folk, der drikker gin, supersexede

En undersøgelse viser, at man bliver sexet af at drikke gin. Læs meget meget om undersøgelsen her!

author
Anja Bruneskjold

Bliver man i virkeligheden sexet af at drikke gin? Jep, det gør man. I hvert fald hvis man skal tro en undersøgelse, der viser, hvordan forskellige typer alkohol påvirker os.

Hvis du har brug for (endnu) en undskyldning for at drikke gin, så du kan du passende diske op med denne. For hvem vil ikke gerne være mere sexet?

Ifølge en undersøgelse viser det sig, at forskellige typer alkohol har forskellige påvirkninger på os. Det virker måske ikke superunderligt. Men det er alligevel lidt sjovt, at det ligefrem gør os sexede at drikke gin.

I alt deltog 30.000 personer i alderen 18-24 år i undersøgelsen, hvor de skulle svare på spørgsmål omkring alkohol og alkohols påvirkning. Generelt forbandt deltagerne af undersøgelsen både vin og øl med træthed og afslapning. Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse.

De fleste af deltagerne forbandt desuden gin og andet spiritus med agressivitet. Men de forbandt også andre ting med det at drikke gin. Mange af deltagerne fortalte nemlig, at særligt gin fik dem til at føle sig friskere – og ekstra sexede. Vi stemmer nu for gin og tonic til morgenmad!

Kan øl gøre din høfeber værre?

Udover gins “evne” til at få folk til at føle sig sexede fandt forskerne bag undersøgelsen også ud af noget andet skørt. Noget tyder nemlig på, at øl ikke bør være din foretrukne drink, hvis du er én af dem, der lider af høfeber. Det forholder sig nemlig sådan, at øl indeholder lige nøjagtig det stof, som bliver frigivet i din krop, når du får en allergisk reaktion.

Derfor kan øl faktisk nemt gøre din høfeber – eller andre allergier – meget værre. Det er ikke noget, du kan være sikker på, vil ske, bare fordi du lider af høfeber. Men det er måske værd at tænke over, hvis dine øjne løber ekstra meget i vand, næste gang du drikker en øl midt i pollensæsonen.

Læs også: Dette siger din yndlingsdrink om dig

Kilde: BMJ Open