Fyre, der flirter med deres kollegaer, gør det af DENNE ene grund

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Det kan faktisk være en GOD ting, hvis din kæreste tjekker andre piger ud. Men gør han det hele tiden? Og forestiller du dig, at han også flirter med en kollega eller to, når han er på arbejde? Hvis han flirter med sin kollega, er det højst sandsynligt på grund af EN bestemt ting i hans liv. Det skriver Your Tango.

Læs også: SÅ mange gange om dagen tænker fyre på sex

Hvorfor flirter han?

En britisk undersøgelse har fundet svaret på, hvorfor nogle fyre flirter på arbejdspladsen. 200 mænd og kvinder mellem 21 og 68 år deltog i undersøgelsen, der skulle finde svar på, om fyre flirter for at booste deres selvtillid. De 200 personer skulle svare på spørgsmål om deres opførsel, generelle præstationsniveau og tilfredshed på jobbet. Her fandt forskerne frem til, at der var en bestemt sammenhæng mellem, hvornår fyre flirter på jobbet, og hvor tilfredse de er med deres arbejde og arbejdsplads.

Kort sagt: Når han flirter med sin kollega, handler det i virkeligheden om, at han keder sig på sit arbejde. Så yes, han flirter på grund af kedsomhed.

Flirter piger også?

De adspurgte kvinder i undersøgelsen havde det HELT anderledes. Der var nemlig slet ingen sammenhæng mellem, hvornår de flirtede på jobbet, og hvor tilfredse de var med deres job. Meeen … vi piger er nu ingen englebørn. Vi har nemlig tidligere skrevet om, at 80 procent af os faktisk har fantaseret om en kollega. Det skal selvfølgelig lige siges, at der er langt fra at fantasere om noget, til rent faktisk at gøre noget ved det.

Hvis din kæreste keder sig på sit job, kan du måske være bange for, at han flirter med sin kollega. Men igen: Der er langt fra flirt til direkte utroskab. Det er selvfølgelig individuelt, hvornår DU føler, at noget er utroskab. Hvis du er i tvivl, kan du gennemgå denne liste over 10 ting, der kan være eller føles som utroskab.

Og så kunne det være, at din kæreste skal lede efter et nyt job, hvis han keder sig så meget?

Læs også: 6 grunde til, at kærlighed på jobbet er en dårlig idé