DET afslører hans yndlingsslik om hans personlighed

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Bruger du også utallige timer på at forsøge at gennemskue fyrene? Måske du har lagt mærke til, at man kan afsløre en del ud fra hans tøjvalg, indretning eller valg af frisure. Var du forresten klar over, at du faktisk kan afsløre, om en fyr er til at stole på ud fra hans ansigtsform?
MEN! Har du så nogensinde tænkt over, hvad hans yndlingsslik siger om hans personlighed? Måske du liiige bør invitere dit crush ned i slikbutikken, næste gang I skal på date, så du kan se, om han er prinsen på den hvide hest.

Læs også: Denne kærestetype er du ifølge dit stjernetegn

Skum

En fyr som elsker skum, er jo enhver svigermors drøm. Selvom han, præcis som skumslik, kan virke lidt sprød i overfladen, så er han lige så sød og mushy indeni som en lækker skumfidus. Han hviler i sig selv og har derfor ingen problemer med at vælge slik, der alt sammen er pastelfarvet.

Lakrids

Uha, lakridsfyren skal du passe på med – han kan godt være lidt hård i det. Vi siger ikke, at han nødvendigvis er en fuckboy Meeen hvis slikket havde et svar på en badboy, så ville det helt sikkert være lakridssen.

Kinder

En fyr som ELSKER chokolade, vil altid være positiv. Han er simpelthen høj på den lykkerus, som chokolade fremkalder i hjernen. MEN er hans favorit Kinder chokolade, så er han stadig lidt et barn indeni. Han er typen, som bliver ekstatisk i forlystelsesparker. Og hvis det sner, så kan du lige så godt gå ud og købe en kælk – for han vil alligevel aldrig stoppe med at plage dig om det.
Måske du ligefrem kan genkende din fyr i de her seks ting, man kender, hvis man ELSKER Kinder?

Chips

Rækker han efter chipsene, når I skal finde jeres yndlingsslik, så siger det ret meget om hans personlighed. Med ham her skal tingene gå stærkt. Han er ikke særlig tålmodig, for lige som med en chipspose bliver indholdet lidt kedeligt og uspiseligt, hvis man venter for længe.

Surt slik

Hvis din fyr er til surt slik, så kan du godt regne med, at han smådanser fløjtende ned ad gangen i supermarkedet, mens han leder efter det. Han er nemlig fuld af energi, sjov og er aldrig kedelig … Eller også er han bare totalt hyper ovenpå den enorme mængde sukker.

Nødder, tørrede frugt og mørk chokolade

Den voksne og fornuftige. Han går både op i, hvad han spiser og sin krops sundhed. Derfor propper han sig heller ikke med kunstige sødemidler og en masse E-numre. Du kan godt regne med, at han er typen, som vækker dig klokken halv seks om morgenen, når han skal op og træne.

Bridgeblanding

De er en sjælden race, men der er faktisk fyre tilbage derude, som kan lide Bridgeblanding. Jep, den der gammel-kone-blanding, som du helt sikkert har gået udenom på slikfadet til jul hos dine bedsteforældre. Enten er han en ung gentleman, som indeni er tættere på 80 end 20 år … eller også kommer du måske lidt for meget på det lokale plejehjem.

Flødeboller

Selvom han vælger en moderne udgave fra et fancy flødebollested, så er og bliver en flødebolle altså en flødebolle. Og hvis der er noget, som flødeboller minder en om, så er det ens barndom. Derfor er han tydeligvis en sentimental type … Og du skal nok ikke blive overrasket, hvis hans yndlingsfilm er Krummerne, eller hvis stadig flittigt forsøger at udvide sin samling af Yoyo’er og Pokemonkort.

Hvis du gerne vil gøre din fyr RIGTIG glad, så skulle du måske prøve at lave den her vidunderlig cheesecake lavet på flødeboller til ham. MUMS!

Matador Mix

Den gode gamle klassiker. Hvis hans yndlingsslik er Matador Mix’en, så afslører det en del om hans personlighed. Han er en traditionel type, der elsker gamle kerneværdier. Meeen pas på! For præcis som Matador mix’en kan han godt blive lidt kedelig i længden.

Læs også: Denne type kæreste er i VIRKELIGHEDEN den rigtige for dig