Det her sted på kroppen skal du have en piercing ifølge dit stjernetegn

Denne piercing passer til dig

author
Emilia Jacobsen

Har du nogensinde overvejet at få dig en piercing? Måske har du allerede huller i ørerne, men det kan jo være, der er en anden slags piercing, der passer meget bedre til dig … ifølge stjernerne. Klik videre, og se, hvilken piercing der passer perfekt til dig.

LÆS OGSÅ: 10 sexede steder, du burde overveje at få en tatovering

Skytte

Fødselsdag: 22. november – 21. december

Du skal have dig en god, gammeldags navlering. Ja, den er god nok – tilbage til 90’erne. Du er ikke så selvhøjtidelig og kan godt lide at tage lidt pis på det hele, så derfor er navleringen oplagt for dig. Du ville seriøst se for nice ud med noget lækker bling bling i navlen. Og det er jo faktisk ved at blive lidt trendy igen, så hvorfor ikke give det et skud?

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december – 19. januar

Du er noget af en influencer, og dine veninder følger altid dig, når du starter nye trends og gør ting populære. Du ved, hvad der rocker, og derfor skal du have en rimelig ny form for piercing, du lige så stille kan gøre til en trend. Din ring skal sidde mit i øret i folden lige i midten, som du kan se på billedet herunder. På engelsk kaldes stedet for daith.

Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Du ved præcis, hvad du vil have – altid. Du skal have en piercing i dine nedre dele, ja, dernede ved kønsdelen. Den vil nemlig være et ‘HER KOMMER JEG’-tegn for dig, og det passer dig perfekt. Du elsker ideen om, at sådan en piercing er noget, andre ikke rigtig har. Vi sparer dig for et billede af piercingen i denne omgang… Brug du bare din fantasi, eller tag et kig i spejlet, når du har fået den lavet.

Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 20. marts

Du skal have en piercing i det, der på engelsk kaldes for rook. Det er folden, der sidder midt i øret, lidt højere oppe, end det vi før kaldte daith. Tjek billedet ud nedenfor, så giver det meget mere mening. Kreativitet er oftest det, der driver dig og dine beslutninger, og derfor er denne chikke piercing placeret et kreativt sted helt perfekt til dig.

Vædder

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Du skal have en tungepiercing, for du er er meget selvstændig og ved, at det ikke kan svare sig andet end kun at lytte til dig selv. Tungepiercingen viser netop, at du ved, hvem du er, og at du er værd at lytte til og holde øje med.

Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Du er vild med den elegante simpelhed, helix piercingen har. Ja, den hedder helix, og det er området øverst ved dit øre, som du kan se på billedet nedenfor. Du er generelt ret vild med alt det simple og enkle, og derfor er denne piercing ideel. Den kan pynte, mens den stadig bevarer sin enkelhed. Og så går du ret meget ind for det praktiske, og det er denne piercing også, for den er der bare, uden du skal gøre noget eller behøver at skifte den.

Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

Du vil have det hele, men det går jo ikke altid, og derfor er du nogle gange en anelse ubeslutsom. Derfor skal du have en piercing, der sidder midt imellem det hele. Så kan du jo kalde piercingen lige, hvad du vil. Dét er da smart!

Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 22. juli

Du er meget følsom, og du har det med at overtænke dine beslutninger. Derfor er alle dine beslutninger virkelig tænkt igennem, og du sørger derfor for, at det bliver de helt rigtige beslutninger. Det er grunden til, at du vil elske en næsepiercing. Du kan jo helt selv vælge, om du vil have en ring i den ene dag og en sten i den anden dag.

Løve

Fødselsdag: 23. juli – 22. august 

Du har det egentlig ret godt med at være i spotlyset, og derfor ved du, at det faktisk er grunden til overhovedet at få en piercing. Du vil elske at få piercet din ene brystvorte. Det vil nemlige vise en vis unikhed, at du kun får piercet den ene, og det vil give en asymmetri, der tilfredsstiller dig. Vi tænker, at du kan forestille dig, hvordan det ser ud, så nedenfor ser du et usynligt billede.

Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Du er en realist og en meget praktisk type. Derfor er en piercing placeret øverst i din øreflip perfekt til dig. Den kommer ikke til at være i vejen for dig, og det er bare helt perfekt. Og så er det nok også den, du ved, du ikke kommer til at fortryde. Den er og bliver bare praktisk.

Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Du er en følsom og kunstnerisk type, og derfor er du ret vil med septum piercingen, som er piercingen, der også omtales som tyrering. Du er vild med, at du faktisk kan vende ringen og gemme den lidt inde i næsen, men også at den kan være flot synlig. Æstetik er ret vigtigt for dig og kan let påvirke dit humør, så det er altid et plus for dig at have flere muligheder.

Hvilken piercing skal jeg have?

Skorpion 

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

Du skal simpelthen have piercet begge dine nipples. Det handler ikke så meget om mode for dig, men mere om at øge sensitiviteten omkring brystvorterne. Du elsker ideen om, at de bliver endnu mere værd under sex, og at du har en lille sexet hemmelighed, ingen andre end din partner kender til. Det er ret nice for dig selv at kunne vælge, hvem der kender til din lille hemmelighed. Og nej, intet billede i denne omgang heller – det må være op til din fantasi.

Kilde: Cosmopolitan