Det mest smertefulde sted at få en tatovering

author
Anja Bruneskjold

Er du også helt vild med tatoveringer? Det forstår vi godt. De kan jo være SÅ flotte. Til gengæld kan det altså virkelig gøre ondt at få en tatovering. Men hvor på kroppen er det mon værst? Independent har talt med forskellige tatovører, der alle giver deres bud på, hvor på kroppen det er allermest smertefuldt.

Det kan godt være, at det der med at få en tatovering slet ikke er noget for dig. Men hvis du for eksempel drømmer om en Disney-tatovering, eller gerne vil have en tatovering sammen med din bedste veninde, så skal du måske lige overveje, hvor på kroppen den skal sidde. For ja, for de fleste mennesker gør det altså ondt at få en tatovering. Og nogle steder på kroppen ER bare værre end andre.

Læs også: 10 sexede steder, du burde overveje at få en tatovering

Det gør ondt at få en tatovering på hovedet

Ligesom det I Danmark er ulovligt at blive tatoveret på hals og hænder, er det også ulovligt at blive tatoveret i hovedet – medmindre det er kosmetiske tatoveringer som for eksempel permante øjenbryn, det drejer sig om.
Men det sted, hvor det gør mest ondt at få en tatovering, er faktisk på toppen af hovedet. Det er heldigvis ikke noget, du burde komme ud for, når nu det er ulovligt … Men kombinationen af en elektrisk nål så tæt på kraniet OG den høje lyd, skulle altså være VIRKELIG smertefuld og frygtelig.

Men det gør også ondt andre steder

Nogle mener, at det nærmest slet ikke gør ondt at blive tatoveret, mens andre mener, at det er noget af det mest smertefulde i verden.
En tatovør forklarer, at det er flere ting, der spiller ind, når man vælger at lægge sig under nålen. For eksempel kan det gøre mere ondt, hvis du er syg og har influenza – eller hvis du har menstruation. Jep, den er god nok. Og noget så simpelt som en off-dag kan altså også lige give smerten et nøk op.

Ellers handler det ofte om, hvor tæt på en knogle, du vælger at blive tatoveret. Hvis der ikke er særlig meget fedt eller muskel mellem huden og knoglen, kan det altså godt være virkelig ubehageligt. Så ja, det gør altså ofte ondt at blive tatoveret på ribben, knæ, albuer og skuldre. Steder, hvor huden er supertynd, kan også gøre ondt. Det kan for eksempel være på indersiden af armen eller på oversiden af foden.

Læs også: 10 inspirationsbilleder af de fineste, små tatoveringer