Det siger din YNDLINGSslikpose om dig

Foto/ Shutterstock

author
Emilia Jacobsen

Har du mon en slikpose, du ALTID kommer tilbage til? Måske er det den, du vælger, hver gang du er nede at handle? Vi sørger nu for, at du ikke går glip af, hvad din yndlingsslikpose rent faktisk siger om dig. Vi har nemlig tolket lidt på de forskellige slikposer, og det har givet et ret sjovt resultat. Tjek ud, hvad DIN favoritslikpose siger om dig.

Læs også: 8 gange, hvor bland selv-slik er bedre end en kæreste

Hvilken slikpose er DIN favorit?

‘Familieguf’

Du MÅ da være et ægte familiemenneske, når du vælger familieguf! Det siger jo lidt sig selv. Du værner om din familie, og uanset om den er stor eller lille, så vil det altid være fokus i dit liv. Og du snyder ikke os – for du er da vist ret vild med lidt af det hele, når det kommer til slik. I Familieguf får du jo både karamel, skum, lakrids OG vingummi. Wow! Ingen kan holde dig tilbage her.

‘Stjernemix’

Du er en stjerne! Stjernen i dit eget liv, stjernen i dine veninders liv og ikke mindst stjernen i din familie. Og så vil vi næsten vædde med, at du elsker spejlæg eller frøer? Hvorfor ellers vælge Stjernemix. Så skulle det da lige være kirsebærene, du er en sucker for? Jep, vi har luret dig. Du er vist en vingummipige, for her ser du ikke skyggen af lakridser.

‘Godt og blandet – Salt’

Hvilken slikpose er din yndling?

Wow, her er en, der er ikke kan få nok af lakrids, hvad? Du er en vaskeægte dansker! Når du er i udlandet, og du hører nogle sige, at de IKKE kan lide lakrids, går du faktisk lidt i chok. HVORDAN er det muligt? Det giver absolut ingen mening for dig. Du er generelt en hård nød at knække. Du står ved dine meninger, og der er ikke nogen, der skal komme og fortælle dig, hvad du skal gøre eller sige. Du kan til tider være lidt feisty, for salt lakrids er jo bare lidt sejere end en sød vingummi, ikke?

‘Click Mix’

Hvad siger din yndlingsslikpose om dig?

Du er typen, der ikke forlanger så meget. Det gør slet ikke noget, at det hele er lidt småt til tider – måske er det faktisk bare en fordel for dig. Du har ingen store armbevægelser, og det gør dig godt. Du NYDER at spise de helt små stykker slik – du får nemlig lidt af det hele, og du får meget af det hele. Det er lige dig med flere forskellige muligheder og med noget, der ikke fylder så meget ligesom med dig selv.

‘Pingvinblanding’

hvad siger din yndlingsslikpose om dig?

Du skiller dig altid lidt ud fra mængden. Du dyrker måske den sport, andre ikke rigtig tør. Du satser lidt mere end nogle af dine veninder, og du ved, hvad du vil have. I Pingvindblandingen får du nemlig noget helt andet, end du gør i en anden ‘helt almindelig’ slikpose. Jo, der er vingummi, og jo, der er lakrids, men så er der også noget, der minder lidt om lakridskonfekt, og det hele er egentlig lidt mikset sammen. Du vover altså gerne pelsen.

‘Lakridskonfekt’

hvad siger din yndlingsslikpose om dig?

Tja, vi kan lige så godt sige det, som det er – du er altså en gammel kone indeni. Og det er der SLET IKKE noget galt i! Bare rolig, jeg elsker for eksempel også lakridskonfekt og er ikke bange for at indrømme det. Men du må finde dig i at blive drillet lidt, for gammel kone, det er du. Lakridskonfekt går nemlig maaaaange år tilbage til det gamle England, hvor det blev ‘opfundet’. Og det VAR og ER altså bare noget, vores forældre altid har spist.