Det VILDESTE rygte: Gossip Girl vender tilbage

En god nyhed om, at der nok kommer nye afsnit af Gossip Girl

author
Mette Pabst

Okay, hvor mange ELSKER lige Gossip Girl? Er der overhovedet lavet en lige så god tøseserie, siden den kom? Drama, kærlighed og vilde intriger er jo ALT, hvad vi hungrer efter i sådan en serie – årh, den skaber gode minder. Kunne du også godt bruge nogle helt nye afsnit af Gossip Girl? Så er der gode nyheder! Serien vender nemlig måske tilbage.

Deadline har talt med kanalchefen for CW, Mark Pedowitz om serien. “Det er noget, vi diskuterer,” fortæller han, men understreger samtidig, at intet er på plads. “Jeg ved ikke, om vi er der helt endnu.” Det er noget af en teaser, han kommer med der, hvad? Vi er i hvert fald HELT klar til nye afsnit af Gossip Girl – er du også?

Læs også: 10 film fra Netflix, der egner sig perfekt til den ultimative tøseaften

XOXO

Har du slet ikke set Gossip Girl endnu? Så er du altså gået glip af noget. For du får det helt store glamourliv hos en flok priviligerede Upper East Side-teenagere fra New York. Der er dagligt knive i ryggen, vilde fester, håbløse forelskelser og VIRKELIG meget sladder.

Serien har kørt i seks sæsoner, og vi har fulgt hovedpersonerne reeet tæt. Kanalchefen har desværre endnu ikke et bud på, hvad der skal ske med Blair, Serena, Chuck og alle de andre i de helt nye afsnit af Gossip Girl.

“Jeg ved ikke, hvad det skulle være, meget er op til Warner Brothers Studio og Josh og Steph (producerne red.), for man vil ikke gøre noget uden dem,” siger han til Deadline.

Vi SAAAAAVNER Gossip Girl, så vi er i hvert fald SÅ klar på mere drama fra Blake, Serena og alle de andre.

Er du og din veninde egentlig gået i gang med denne bucket list? Den ultimative bucket list for bedste veninder

Foto: HO/Reuters/ Ritzau Scanpix