Dette er den perfekte drink til dig ifølge dit stjernetegn

Hvilken drink skal jeg drikke?

author
Rebeca Pons

Så er det simpelthen nu, du kan finde ud af, hvilken drink der helt præcist passer bedst til dig – altså ifølge stjernerne. Find ud af, hvilken drink du burde drikke i weekenden. Klik videre og find dit stjernetegn – og din drink.

Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Den perfekte drink til dig er sangria.

Sangria virker som en simpel drink lavet af vin. Men den er slet ikke så simpel, som den ser ud. Din sangria er svær at lave på samme måde hver gang, da dens smag er meget præget af det frugt, du vælger, og hvor meget sukker du får tilføjet. Sangria er nemlig lidt sådan en drink, man bare laver på gefühl. Du har en mild personlighed, men under overfladen er du langt mere hård, end du fremstår. Derfor er sangria det perfekte valg til dig.

 

Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Den perfekte drink til dig er en daiquiri.

Nøglen til den perfekte daiquiri er balancen mellem dens få ingredienser: sirup, lime og rom. I de korrekte proportioner har du den perfekte drink. Hvis du bare gør noget lidt forkert, kan din drink blive alt for sur eller alt for sød. Det samme gælder dig. Du har behov for balance i dit liv, og du værdsætter harmoni ligesom en god daiquiri.

 

daiquiri

Skorpion 

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

Den perfekte drink til dig er en Long Island iced tea.

Når du bliver provokeret, kan du blive utrolig aggressiv, ligesom en stærk Long Island iced tea. Den perfekte drink til dig består af to shot af fem forskellige typer sprut med kun en deciliter sodavand. Det er stærke sager.

Den perfekte drink til dig er en daiquiri.

Skytte

Fødselsdag: 22. november – 21. december

Den perfekte drink til dig er en pisco sour.

Du elsker at rejse, følelsen af frihed og at gå på opdagelse. Derfor er den perfekte drink til dig også en pisco sour. Det er ikke en særlig kendt drink, men den kommer fra Peru og vil smage af ferie. Noget du virkelig elsker. Den er lavet af en blanding af blendet æggehvide, pisco, lime, sukker og bitter. Drinken er let og luftig og perfekt til dig, der elsker eventyr.

 

Pisco sour

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december – 19. januar

Den perfekte drink til dig er en martini.

Du er meget målrettet som person, og du går dedikeret efter det, du drømmer om. Du burde derfor også gå efter en martini. Den kan være svær at elske, men så snart du forstår drinkens elegance, elsker du den. Du kan også til tider være svær at komme ind på, men så snart du åbner dig op, er du hundrede procent elskelig.

 

Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Den perfekte drink til dig er en rom og cola.

Du er meget generøs og elsket. Det er drinken rom og cola også. De fleste er vilde med rom og cola, og det samme gælder dig.

Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 20. marts

Den perfekte drink til dig er en white russian.

Drinken indeholder mælk, men du kan på ingen måde smage mælken. Drinken er derfor perfekt til dig, der også er mystisk og hemmelighedsfuld, og så har du tendens til at dagdrømme. Du burde derfor dagdrømme om en white russian.

 

white russian

Vædder

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Den perfekte drink til dig er gløgg.

En varm drink til en varm personlighed. Du er fuld af liv og energi, gløggen er det perfekte match til dig. Gløgg serveres varm og består af rødvin og krydderier som nelliker og kanel. Du kan også tilføje appelsin, og så skal du ikke glemme rosiner og hakkede mandler. Mums!

Gløgg

Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Den perfekte drink til dig er punch med vodka.

Du er afslappet og betænksom. Du har behov for en drink, der er nem at lave, og som er nem at drikke. Derfor passer en punch med cointreau, vodka, red bull, fanta exotic og appelsiner til dig. Du er afslappet, men du elsker også at forkæle dig selv med noget lækkert. Denne punch er superlækker, men stadig nem at lave – lige noget for dig!

Punch med vodka

Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

Den perfekte drink til dig er en piña colada.

Du kan godt lidt have to personligheder. Din personlighed indordner sig meget efter, hvem du er sammen med. Det er lidt ligesom en piña colada, der fungerer lige så godt med eller uden alkohol – alt efter dit humør og behov.

Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 22. juli

Den perfekte drink til dig er en caipirinha.

Selvom caipirinhaen er lavet af almindelige ingredienser (brasiliansk rom, lime og sukker), er det stadig en lidt overset drink, hvilket gør den helt perfekt til en krebs, der er fuld af mystik. Ligesom caipirinhaen er du blid og nærende. Efter du har taget en enkelt tår, vil du allerede finde ud af, at det giver mening, at denne drink er perfekt til dig.

Løve

Fødselsdag: 23. juli – 22. august 

Den perfekte drink til dig er en old fashioned.

En af de mest klassiske drinks er old fashioned. Du er en meget stolt og nærmest royal type. Du elsker alt, der er enkelt, og du er den fødte leder. Det er denne drink også.

 

 

Kilde: Popsugar