DETTE job burde du have ifølge dit stjernetegn

Er der en sammenhæng mellem job og stjernetegn? Det tror vi. Derfor har vi fundet frem til hvilket job, der passer PERFEKT til dit stjernetegn. 

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Er der en sammenhæng mellem job og stjernetegn? Yes, det er der. I hvert fald, hvis man spørger stjernerne. Se, hvilket job der passer PERFEKT til dit stjernetegn.

Vædderen

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Du får altid gode ideer og har en opfinder gemt i dig. Vædderen er meget opfindsom og vil være god til for eksempel at starte en virksomhed op. Samtidig er du meget organiseret og god til at have det store overblik. Så måske du skal opfinde et eller andet megasejt, tage patent på det og starte din egen virksomhed? Mulighederne er uendelige for en handlekraftig vædder som dig.

Tyren

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Du er en klippe for dine venner og familie og er ALDRIG bange for at trække det tunge læs. Samtidig er du glad for praktiske udfordringer, og så elsker du at arbejde med hammer og søm. Derfor skal du være håndværker. Det er selvfølgelig et bredt felt, men tænk i job med mulighed for at bruge hænderne og få lidt sved på panden. Det er lige dig.

Tvillingerne

Fødselsdato: 21. maj – 20. juni

For dig er der en TYDELIG sammenhæng mellem job og stjernetegn. Du er nærmest altid i vildt godt humør og ELSKER at snakke. Generelt er du god til at kommunikere – derfor skal du arbejde med marketing og PR. Det er lige dig! Her kan du nemlig bruge dit charmerende og udadvendte væsen – og også bruge dine stærke kommunikations-skills.

Krebsen

Fødselsdato: 21. juni – 22. juli

Du er en god og meget kærlig person, og så vil du altid andre mennesker det bedste. Derfor vil et job som læge være helt perfekt til dig. Her kan du nemlig bruge din stærke intuition til at mærke, hvordan andre har det og hjælpe dem på den bedst tænkelige måde. Job og stjernetegn HAR altså måske en større sammenhæng, end du måske lige er klar over.

Løven

Fødselsdato: 23. juli – 22. august

Du er så megacharmerende og karismatisk, at du bliver nødt til at blive skuespiller. Du ELSKER at optræde og underholde folk – og så er du generelt en sucker for opmærksomhed. Så hvad er bedre end at stå foran kameraet eller på en scene?

Jomfruen

Fødselsdato: 23. august – 22. september

Du er et rigtigt catch for enhver virksomhed. Du har nemlig en sindssyg høj arbejdsmoral og sætter altid dit firma højest. Derfor skal du arbejde som journalist, hvor du kan bruge din intelligens og dine evner til at analysere fordele og ulemper i enhver sag.

Vægten

Fødselsdato: 23. september – 22. oktober

Du tror altid på det gode i andre og synes, det er vigtigt at alle behandles retfærdigt. Derfor skal du selvfølgelig være advokat. Her kan du tale de svages sag ved hjælp af din åbenhed og sans for at tale pænt til alle slags mennesker. Her er der altså en VIRKELIG stor sammenhæng mellem job og stjernetegn.

Skorpionen

Fødselsdato: 23. oktober – 21. november

Du er ikke typen, der bare åbner dig op for alle og enhver. Faktisk fungerer du bedst, når du kan sidde for dig selv og nørde igennem. Derfor vil en ph.d. være perfekt for dig. Der skal læses, analyseres og forskes i lange baner – så kan du rigtig fordybe dig i noget, der interesserer dig vildt meget. Og selvom det er som at bestige Mount Everest at tage en laaaang uddannelse, skal du nok komme i mål. Skorpionen er nemlig stædig ud over det sædvanlige og VIL færdiggøre de projekter, hun går i gang med.

Skytten

Fødselsdato: 22. november – 21. december

Du er MEGET ærlig. Lidt FOR ærlig måske. Du har nemlig for vane bare at vælte ud med, hvad der nu falder dig ind. Derfor skal du selvfølgelig være stand up-komiker. Her kan du nemlig kombinere din bidende ærlighed med dit altid gode humør og din fede humor.

Stenbukken

Fødselsdato: 22. december – 19. januar

Du er altid enormt entusiastisk og handlekraftig i ALT, hvad du gør. Du elsker at gå forrest og komme med nye ideer. Og så er du sportskvinde med stort ‘S’. Det kan være alle former for sport. Men fordi du altid er en liiiille smule bedrevidende, kan du virke lidt irriterende nogle gange. Derfor skal en holdsport ikke være din fremtidige levevej. Men hvis du for eksempel vælger atletik, skal du nok vinde en masse guldmedaljer.

Vandmanden

Fødselsdato: 20. januar – 18. februar

Du har en skøn udstråling og er en rigtig ildsjæl. Du går op i ting som politik og dyrevelfærd og har en stærk retfærdighedssans. Du er samtidig et meget selvstændigt menneske – derfor vil du fungere godt i et job som kunstner. Her kan du nemlig få frie tøjler til at udtrykke dig.

Fisken

Fødselsdato: 19. februar – 20. marts

Du ELSKER smukke ting og har en virkelig god smag. Derfor vil du kunne arbejde inden for de fleste fag, der handler om at gøre ting smukkere. Men du er samtidig en meget følsom sjæl, der har det bedst for dig selv. Derfor vil et job som forfatter være perfekt til dig. Her kan du trække dig tilbage og skabe smukke ting på de blanke sider, mens du slapper af og omgiver dig med smuk kunst og skøn musik.

Tror du på, at der er en sammenhæng mellem job og stjernetegn? Så vil du måske også gerne vide, hvilken Gossip Girl-karakter du er ifølge dit stjernetegn.