Det siger din yndlingsemoji om dig

Din yndlingsemoji kan sige meget om dig

author
Rebeca Pons

Vi har allesammen en emoji, som vi bruger lidt mere end andre emojis. Du ved, en yndlingsemoji. Den du bruger igen og igen. Den du føler, du kan bruge til alt. Vi har den alle. Det føles bare som sådan en god gammel ven, du altid kan regne med.

Klik dig igennem galleriet, og find din yndlingsemoji. Hvilken bruger du mest?

Aben 

Denne emoji bliver også kaldt for poptøs-emojien og med god grund. Utrolig mange af os bruger denne (skønne) emoji. Den kan ligesom bare bruges til alt, selvom vi ikke rigtig ved, hvad den betyder. Er det en bange abe? Er det en glad abe? Det er lige meget, den passer til alle situationer! Hvis dette er din yndlingsemoji, har du tendens til at være basic og en medløber. Jeg dømmer dig ikke, det er også min yndlingsemoji.

Smil med tænderne

Hvis du bruger ‘lykkelige’ emojis som dette smilende fjæs, har du en meget åben personlighed. Du er kendt for at være behagelig og samvittighedsfuld. Så hold dig endelig ikke tilbage med brugen af de glade emojis. Det kan jo være at de gode egenskaber smitter.

Ser hjerter

Hvis din yndlingsemoji er denne søde emoji, er du meget begejstret som person. Der skal ikke meget til for at gøre dig glad, og det er noget af det, som dine veninder elsker allermest ved dig. Du bliver altid glad på andres vegne, og det er en fantastisk evne.

 

Skærer tænder

Du er lidt af en drama queen som personIfølge dig kan man ikke reagere for kraftigt på noget. Alt fortjener at blive gjort et stort nummer ud af. Ifølge dig leder du ikke efter drama. Drama finder bare altid dig. Er det ikke sådan, det er?

Sender et kys af hjerter

Du elsker at gøre andre glade. Når dine veninder er glade, er du glad. Du er generelt lidt af en pleaser, og ikke nok med at dette er din yndlingsemoji, så har du også tendens til at sætte emojien ind efter hver eneste sætning. Måske er det en overdrivelse, men det er lige før. Det ligger bare i dine fingre, og du kan bare ikke lade være med at please.

Flexer

Du er meget støttende som person. Du er der altid for dine veninder, og du er veninden, der husker at sende en støttende besked til dine veninder, inden de har en eksamen eller en jobsamtale. Du elsker at være der for andre, og din motivation for at være det, er at du kan mærke, hvor meget dine veninder værdsætter det. Det er nok for dig.

Græder af grin

Du er meget positiv som person. Der skal ikke meget til for at få smilet frem hos dig. Du er også sprudlende og glad. Din glæde smitter altid af på dem omkring dig. Når du har en dag, hvor du er ked af det, er du god til at fokusere på noget andet og glemme det hurtigt igen.

Confetti 

Du er fuld af fest og farver, og du siger aldrig nej til et tequilashot. Du siger heller aldrig nej til en sjov bytur, og du er altid hende, der åbner dansegulvet. Du er også typen, der pludselig står med en kost midt på dansegulvet, fordi du pludselig har fået en trang til at danse limbo. Du er generelt altid fuld af skøre ideer.

 

Har vi glemt nogle?