DENNE Disney-prins skal du date ifølge dit stjernetegn

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

ELSKER du ikke bare Disney? Det gør vi – og vi glæder os sååå meget til, at vi snart kan se alle Disney-filmene på én streamingtjeneste. Hvis du elsker Disney, har du sikkert også haft et crush på en af de skønne Disney-prinser. Han behøver faktisk ikke engang at være en prins, men bare en af de lækre Disneyfyre. Derfor skal du selvfølgelig finde ud af, hvilken Disney-prins du skal date ifølge dit stjernetegn.

Læs også: Hvis Disney havde lært os at flirte, så det sådan her ud

. Løve

Fødselsdag: 23. juli – 22. august

Li Shang fra Mulan

I er begge stædige, hvilket kan give nogle gnister i forholdet – på godt og ondt. Du værdsætter ansvarlighed og loyalitet i en fyr, og dét har Li Shang i massevis.

. Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Udyret/Prins Adam fra Skønheden og udyret

Du ser altid det gode i andre – også i udyr. Derfor skal du selvfølgelig date den lidt mere usandsynlige Disney-prins, hvis dit stjernetegn er jomfruen.

. Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Prinsen fra Snehvide og de syv dværge

Make love not war burde være dit slogan. Du har en stærk retfærdighedssans og er altid hende, der skaber fred og ro. Og så er du enormt romantisk anlagt. Derfor skal dit stjernetegn selvfølgelig date en Disney-prins, der kan komme forbi og kysse dig i gulvet.

. Skorpion

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

John Smith fra Pocahontas

Du er intens og står altid ved dine holdninger. Og så stoler du ikke på hvem som helst. Du skal date en fyr, der kan holde til al den kaos, der er omkring dig. Og det kan John Smith. Han er nemlig en klippe, du kan støtte dig til, når verden bliver lidt for intens.

. Skytte

Fødselsdag: 22. november – 21. december

Prins Erik fra Den lille havfrue

Du er legesyg, entusiastisk og trives bedst i ubegrænset frihed. Præcis ligesom Ariel. Derfor skal du selvfølgelig date skønne Prins Erik, der vil hoppe på tungen til månen og tilbage igen for at lære dig ordentligt at kende – på trods af din flyvske facon.

. Stenbuk

Fødselsdag: 22. december – 19. januar

Herkules fra Herkules

Du har virkelig meget attitude og facade og kan virke lidt arrogant. Men hvis man bryder igennem dit hårde ydre, kommer man ind til dit bløde indre. For i virkeligheden er du enormt følsom. Derfor skal du selvfølgelig date Herkules. Hvis nogen kan bryde igennem din facade, er det da ham.

. Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Kristoff fra Frost

Du kan gå fra at være højtråbende og arrig til at være stille og genert. Og så er du eventyrlisten – ligesom Anna fra Frost. Derfor er dit perfekte modstykke Kristoff, når du skal date en Disney-prins ifølge dit stjernetegn. Han hænger ud med talende snemænd og rensdyr, hvilket er HELT perfekt til dig.

. Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 20. marts

Prins Phillip fra Tornerose

Som stjernetegn er fisken den håbløse romantiker. Derfor skal du selvfølgelig date Prins Phillip fra Tornerose, som seriøst er indbegrebet af romantik. Han kæmper mod drager for din skyld, for pokker.

. Vædder

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Aladdin fra Aladdin

Du er tit rastløs og har brug for, at der SKER noget. Du er modig og elsker at konkurrere, og din selvtillid fylder ret meget. Derfor skal du selvfølgelig have noget modstand fra Aladdin. Keder du dig? Så har din date et frickin‘ flyvende tæppe. Smart, ikke?

. Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Flynn Rider fra To på flugt

Du elsker smukke ting og kan godt virke liiidt overfladisk. For du går RET meget op i dit udseende. Ligesom Rapunzel. Og som den langhårede prinsesse, elsker du fyre med humor og gå-på-mod. Derfor skal du selvfølgelig date drengerøven Flynn Rider.

. Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

Prins Naveen fra Prinsessen og frøen

Du arbejder hårdt og tænker tit meget over … ja, alt. Og så har du en rastløs energi over dig, som passer perfekt til at date den drilske og spændende Prins Naveen. Altså … Når han ikke er en frø.

. Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 22. juli

Prinsen fra Askepot

Du kan virke enormt dragende på fyre, og de kan aldrig helt regne dig ud – hvilket gør dem HELT vilde i varmen. Du er sensitiv og excentrisk på samme tid – og er totalt meget typen, der kunne finde på at ditche en fyr på dansegulvet ved midnat.

Læs også: Hvilken Disney-prinsesse er du ifølge dit stjernetegn?