Hvordan ser Disney-prinsesser i virkeligheden ud?

Foto/ jirkavinse.com / @jirkavinse

author
Anja Bruneskjold

Vi ELSKER Disney! Og vi elsker også alle de mange Disney-prinsesser – de ser jo aaaaltid så smukke ud. Men har du mon nogensinde overvejet, hvordan disse 12 Disney-prinsesser i virkeligheden ser ud?

Heldigvis behøver du ikke at tænke på det længere. Den finske kunstner Jirka Väätäinen har nemlig forvandlet prinsesserne. Så se billederne her, og find ud af, hvordan de mange Disney-prinsesser i virkeligheden ser ud – som helt ægte mennesker.

Læs også: 10 fejl i Disney-film, du ALDRIG har lagt mærke til

Hvis du er helt vild med Disney, så har du garanteret også en favoritfilm, du bare kan se igen og igen. Men er det mon den Disney-film, der rent faktisk passer til dig? Det kan stjernerne hjælpe dig med. Tjek bare, hvilken Disney-film der passer til dig ifølge dit stjernetegn. Hvis du er heldig, er det en af dem med en nice og smuk Disney-prinsesse.

Men måske er du i virkeligheden mere interesseret i at finde ud af, hvilken Disney-prinsesse du selv er – også ifølge dit stjernetegn. Tjek billederne nedenfor, og se, hvordan du ville se ud, hvis du i virkeligheden var en Disney-prinsesse.

SÅDAN ser Disney-prinsesser ud i virkeligheden

1. Belle fra Skønheden og Udyret

2. Pochahontas fra Pochahontas

3. Snehvide fra Snehvide og de syv små dværge

4. Mulan fra Mulan

5. Merida fra Modig

6. Esmeralda fra Klokkeren fra Notre Dame

7. Elsa fra Frozen

8. Jane fra Tarzan

9. Vaiana fra Vaiana

10. Ariel fra Den lille havfrue

11. Jasmin fra Aladdin

12. Askepot fra Askepot

Læs også: Den vildeste Disney-drøm: Du kan se ALLE Disney-film online – nu er datoen afsløret